Μεγάλος Διαγωνισμός MG & Primavera Sound 2014

Φύγαμε για Βαρκελώνη; Τελευταία μέρα του διαγωνισμού σήμερα!
Διαβάστηκε φορες


Το Primavera Sound προσφέρει στους αναγνώστες του Mix Grill δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του φετινού Φεστιβάλ (29 με 31 Μαϊου) + 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια! Θέλετε να δείτε τους Arcade Fire και τους Pixies επί σκηνής και όπως κάθε χρόνο την αφρόκρεμα των μουσικών, που είναι σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι; Φύγαμε για Βαρκελώνη;

Ποιος είναι ο διαγωνισμός; Πώς θα λάβω μέρος;

Δίνεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και σ' αυτήν μπορείς να κερδίσεις κι άλλες συμμετοχές:



Θέλεις ακόμα παραπάνω συμμετοχές για να είσαι πιο κοντά στο μεγάλο δώρο; Μπορείς να παίξεις στις ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!

Πολλές συμμετοχές θα έχεις αν παίξεις στο on-line trivial παιχνίδι μας ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Όσους πόντους κερδίσεις, τόσες συμμετοχές θα έχεις! Σε προηγούμενα πρωταθληματα υπήρξαν παίκτες που κέρδισαν πάνω από 3.000 πόντους. Καταλαβαίνεις ότι με αυτές τις συμμετοχές δύσκολα χάνεται το μεγάλο δώρο!

Πέρσι, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ήταν ο πρώτος στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Μονομαχιών!

Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ εδώ!
Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ στο facebook!


Ποια είναι όλα τα δώρα του διαγωνισμού;

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας κερδίζει:

- δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του Primavera Sound 2014, αξίας 380 Ευρώ (Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εδώ!),
- 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μια προσφορά του Mix Grill ,
- merchandize από επίσημο κατάστημα του Primavera Sound 2014.

Η συνολική αξία του δώρου είναι μεγαλύτερη από: 500 Ευρώ!

Σημείωση
Ο νικητής θα παραλάβει τις τσάντες και τα μπλουζάκια από το επίσημο κατάστημα merchandize του Primavera Sound 2014, στη Βαρκελώνη.

Δείτε τις πτήσεις για τη Βαρκελώνη από το Air Fast Tickets ή το TravelPlan.

Ο διαγωνισμός ληγει στις 21.02.2013 23:00. Η κλήρωση θα γίνει στις 22 του μήνα και οι νικητές θα ανακοινωθούν άμεσα.



Τι πρέπει να ξέρω + Το κόστος για να πάω στο Primavera Sound

Πότε : Από τις 29 στις 31 Μαϊου 2013
Που : Στο Parc Del Forum στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Line-up: Arcade Fire, Queens of the Stone Age, The National, Pixies, Slowdive, Nine Inch Nails, Kendrick Lamar, Foals, Neutral Milk Hotel, Disclosure, Metronomy, St. Vincent,  Dr. John and the Nite Trippers, Haim, Darkside, Caetano Veloso κ.α.

Αεροπορικά εισιτήρια: Μπορείτε να βρείτε πτησεις με επιστροφή στα 172 Ευρώ. Δείτε τις πτήσεις εδώ!

Διαμονή: Η τιμή του δίκλινου δωματίου σε σχετικά καλό ξενοδοχείο είναι στα 50 Ευρώ/ημέρα, αλλά βρίσκεις εύκολα δωμάτιο και με 30 Ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ!

Έτοιμοι για Primavera Sound 2014;

Παίζουμε Μονομαχίες εδώ ή στο Facebook!

Οι Κανόνες του παιχνιδιού


- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info[at]mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα