Κωμικό Μπουμ στο Μικρό Παλλάς

Διαβάστηκε
Τι γίνεται όταν καταφέρεις να μαζέψεις την αφρόκρεμα των εναλλακτικών  κωμικών της Αθήνας και τους κλείσεις σε ένα υπόγειο;Πώς να περιγράψεις μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού; Το πιθανότερο είναι ότι μια διαδραστική παράσταση που καθοδηγείται από το εκάστοτε κοινό, δε θα είναι ποτέ η ίδια ξανά. Σαφώς υπάρχει ο σκελετός και παιχνίδια που επαναλαμβάνονται αλλά τα ερεθίσματα που δίνουν οι θεατές είναι κάθε φορά διαφορετικά. Επειδή αυτοί είναι διαφορετικοί.Αυτό που μπορείς όμως να πεις είναι ότι ήταν 120 απολαυστικά λεπτά και όταν έφυγες από το Μικρό Παλλάς, ένιωθες διαφορετικά από ότι όταν μπήκες. Πιο ανάλαφρα, έφυγες με χαμόγελο. Ήταν μια διασκεδαστική βραδιά. Μπορείς να πεις ότι ήταν μια δεμένη ομάδα ηθοποιών, γεμάτη άνεση. Ήταν μια παρέα βασικά ανθρώπων που διασκέδαζαν αυτό που έκαναν πάνω στη σκηνή. Περνούσαν αυτοί καλά και για αυτό περνούσε και το κοινό.

Σίγουρα, αν έχει παρακολουθήσει ξανά αντίστοιχα θεάματα, μερικά από τα παιχνίδια τα ξέρεις. Και σίγουρα μερικές φορές, τα αστεία ήταν λίγο παιδιάστικα. Αλλά, υπήρχε πολύ καλή ενέργεια και θετική διάθεση, ζωντανές μουσικές, τραγούδι και χορός. Ειδικά, η προσθήκη του μουσικού έδινε άλλο αέρα σε μια παράσταση αυτοσχεδιασμού.

Ήταν μια όμορφη, διασκεδαστική βραδιά στο Μικρό Παλλάς. Και έδωσε μια διαφορετική νότα στο μουντό δευτεριάτικο βράδυ μου. -Έξυπνη απόφαση να διαλέξεις το βράδυ της Δευτέρας. Πάντα στην αρχή της εβδομάδας έχουμε ανάγκη από λίγο περισσότερο γέλιο.-

Σίγουρα θα ξαναπάμε στο Κωμικό Μπούμ!

-Το Κωμικό Μπουμ παίζεται κάθε Δευτέρα στις 21:15 στο Μικρό Παλλάς.

-Παίζουν μέλη της ομάδας του Κωμικού Μπούμ:
Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Κρήτος, Εύη Δόβελου, Μαρία Μπαλούτσου, Μαίρη Μηνά και Λήδα Καπνά.

Μαζί τους ο μουσικός Χάρης Μπότσης

-Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια