Ο Alex Kapranos κατηγορεί τον Pharrell για κλεμμένο riff

Διαβάστηκε
..από το επιτυχημένο κομμάτι των Franz Ferdinand 'Take me out'

Όπως δημοσιεύει το περιοδικό Pitchfork, ο Alex Kapranos των Franz Ferdinand κατηγόρησε μέσω twitter τον Pharrell ότι χρησιμοποίησε το riff του κομματιού 'Take me out' στο νέο τραγούδι που έγραψε για την Paloma Faith.

Το τραγούδι του Pharrell με τίτλο 'Can't rely on you' περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της Αγγλίδας τραγουδίστριας και τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν την ίδια και τον Pharrell ως δημιουργούς του.

Ο Alex Kapranos άκουσε το τραγούδι, μάλλον του φάνηκε γνωστό, και τουίταρε: "Pharrell μου αρέσει η μουσική σου. Αν ήθελες να δανειστείς ένα ριφάκι θα μπορούσες απλά να το ζητήσεις.", αναφερόμενος στο τραγούδι των Franz Ferdinand 'Take me out' που έχει γραφτεί και κυκλοφορήσει το 2004.Ένας φαν σχολίασε: "Αν πληρωθείς θα μπορούσες να του αγοράσεις και ένα καινούργιο καπέλο", προφανώς καυτηριάζοντας την εμφάνιση του Pharrell στα φετινά βραβεία Grammy.

Σε απάντηση ο Kapranos γράφει: "Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει επιτυχία λοιπόν. Πάλι."

Οι Franz Ferdinand κυκλοφόρησαν το 2013 το δίσκο 'Right Thoughts, Right Words, Right Action', ο οποίος πήρε σχετικά καλές κριτικές (71/100 στο Metacritic, 5.4/10 στο Pitchfork) και δεν το είδαμε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς. Αντίθετα, ο Pharrell αυτή τη περίοδο βρίσκεται στην πρώτη  γραμμή των μουσικών ειδήσεων, ιδιαίτερα μετά τα βραβεία Grammy.

Εσείς τι λέτε; Μοιάζει;


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια