Η συνέχεια για τους Cyanna

Διαβάστηκε
Cyanna Mercury. Η αναγγελία για το νέο σχήμα των αδερφών SidΠριν λίγες ώρες διαβάσαμε την είδηση για το τέλος των Cyanna. Πριν ακόμα συνέλθουμε από το ξάφνιασμα, έρχεται η ενημέρωση για το νέο project των αδερφών Sid.

Όπως φαίνεται, οι Cyanna διαλύθηκαν καθώς κρίθηκε ότι το νέο σχήμα θα μπορέσει να εκφράσει καλύτερα την αλλαγή στον ήχο τους, κάτι που είχε ήδη διαφανεί στο The Undressed EP του 2012.

Διαβάζουμε τις πληροφορίες για το νέο σχήμα από τη σελίδα του στο facebook:

Οι Cyanna Mercury δημιουργήθηκαν από τα αδέρφια Sid και τον Diamond Pr στα τέλη του 2013 ως όχημα για την έκφραση της αναζήτησης των τριών μουσικών για την τέλεια μίξη της δυτικής ψυχεδελικής ροκ και του blues με παραδοσιακά ανατολίτικα στοιχεία από την πατρίδα τους. Το συγκρότημα ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 με τον  Dennis Panagiotides και τον Dimitri Georgopoulos. Το κουιντέτο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο
Ajaccio της Κορσικής. Η εμφάνισή του για τη Mezzo Voce TV διάρκεσε μία ώρα και περιλάμβανε ακυκλοφόρητο υλικό από τον επερχόμενο ντεμπούτο δίσκο του.


Η σύνθεση των Cyanna Mercury

Spyreas Sid / Vocals, Percussion
Nick Sid / Keyboard
Diamond Pr / Guitars, Percussion
Dennis P / Drums
Dimitri "Zilla" G / Bass

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη εμφάνιση των Cyanna Mercury.


σημείωμα από το Cyanna FAQ

Cyanna Mercury είναι η ενσάρκωση του Αστρόψαρου. Είναι θηλυκή ως πεντάκτινο άστρο της Αφροδίτης και αρμονική συνέχεια της εποχής των Ιχθυών με αρσενική αφετηρία τον Ηλιο ή τον Ιησού. Είναι κάτι σαν το yin yang μας, ένα σύμβολο που απλά μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι απόλυτα κάκο ή καλό. Είναι η νέα θρησκεία που μιλάει το TV Nation στο προηγούμενό μας album και η απόλυτη μούσα, η αδελφή ψυχή του Perfect Mistake. Περισσότερα στοιχεία στα τραγούδια που έχουμε γράψει και θα γράψουμε."

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια