FM TO WEB - Rockzone @ 90.4 fm

Διαβάστηκε
Γράφω ζεστός. Μετά την εκπομπή δηλαδή,κι αυτό έχει μια σημασία. Είσαι πιο άμεσος. να πω δυο λόγια για τη Rockzone (kanaliena.gr - 90.4 fm) σήμερα, άλλα πρώτα να πούμε κάτι για τις συνεντεύξεις. Πάει καιρός που δεν με ενδιαφέρει (απλό εντελώς) να έχω mail - interviews, βαριέμαι και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να δω καν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις. Δεν έχουν κάτι...στραβό! Απλά σαν άνθρωπος του ραδιοφώνου, η τηλεφωνική,ή το να έχω τον άλλον απέναντι μου κάνει, με γεμίζει σε μια συνέντευξη. Τόσο απλό.

Για έξι χρόνια σχεδόν στη rockzone φιλοξενήσαμε συνεντεύξεις που ΗΤΑΝ σημαντίκες, ιδιαίτερα μάλιστα όσες δεν είχαν να κάνουν με κάποιο promo, για ευνόητους λόγους, όπως πχ η συνέντευξη του Dave Davies (Kinks) ή συνεντεύξεις όπως αυτή της Pamela Des Barres. Βγαίνει ΑΛΛΟ 'ζουμί'΄όταν ο άλλος γουστάρει ΟΝΤΩΣ να σου μιλήσει, πέρα από το προιόν, είναι κάτι άλλο. Archive, Porcupine Tree, Editors, Subways, Pere Ubu, Deus, Godfathers, Stooges, Endless Boogie, Gary Lucas, Slits, Gang Of Four, Dirtmusic, Walkabouts, Steve Wynn, Echo And The Bunnymen, M 83, Still Corners, Sky Saxon,Julia Holter, Stranglers, Afghan Whigs, Bad Religion, Inspiral Carpets, Charlatans, James, Marky Ramone, Poly Styrene, Buzzcocks, Subways, UNKLE, Arthur Brown, Wovenhand, Peter Hook, Alan McGee,Wire,Sivert Hoyem, Gallon Drunk, Pains Of Being Pure At Heart, Fuzztones, Standells, Peter Murphy, είναι μερικές μόνο από τις συνεντεύξεις που μοιραστήκαμε 'on air' στη rockzone (και αρκετές επίσης στο...δεύτερο σπίτι μου, εδώ στο αγαπημένο μας Mixgrill) και θα είναι ενδιαφέρον να μοιραστούμε ακόμη τόσες μέσα στα χρόνια με τον Γιώργο και τον Νίκο στη ζώνη μας.
 
Έχει..πλάκα, το ότι ακόμη με παίρνουν τήλ ακροατές της ζώνης, που μήνες μετά τη νέα της ώρα (κάθε Παρασκευή και Σάββατο 7-10 και Κυριακή 5-8) δεν μπορούν να....συνηθίσουν τις νέες ώρες και μέρες και το καταλαβαίνω.
Τόσο όμως για 'μένα, όσο και για τον Νίκο Ξανθάκο και τον Γιώργο Πατριάρχη, οι νέες ώρες έδεσαν μια χαρά από την αρχή. Έδεσε καλά το πράγμα, μας βγήκαν οι ώρες καλά εννοώ,μας πήγε,κι αυτό θεωρώ πως βγαίνει κι έξω.Είναι πιο ΔΕΜΕΝΟ σε τρεις μέρες,ένα γεμάτο 3ωρο,απο το να είμαστε....σκόρπια μέσα στην εβδομάδα όπως ήταν πριν δήλαδή.Είναι πιο άμεσο και λειτουργικό.

Ο Νίκος (σεληνιασμένος εντελώς...Στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής του καριέρας - διαδρομής) Ξανθάκος με τις νέες κυκλοφορίες, το γνώριμο ΚΛΑΣΙΚΟ του ύφος και τα πάντα - όλα από κινημάτογραφο και τα υπολοιπα την πρώτη ώρα της rockzone,αμέσως μετά τα λέμε μαζί και ο Γιώργος Πατριάρχης κλείνει την τρίτη ώρα.Ο Γιώργος ΔΕΝ κοιμάται ποτέ (το εννοώ......) γιατί σαν άριστος παραγωγός, κυνηγάει και στον ύπνο του ακόμα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ φρέσκο, νέο, διαφορετικό, που έχει ενδιαφέρον σε μια ώρα γεμάτη από εκπληκτικά ΝΕΑ πράγματα. Αυτά.

Τα υπόλοιπα είναι πολύ....μπλα μπλα για το γούστο μου (!) και δεν έχουν αληθινά νόημα να πούμε κάτι..περισσότερο.

Είναι η ιστορία μιας....'μπάντας' ίσως (!) με ένα τρόπο τελικά αυτή η ζώνη, μετά από τόσα πολλά χρόνια. Κάτι τέτοιο.

Μιας μπάντας (συμβολικά) που δεν μπορούσε να είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτούς τους τρεις τύπους ΜΑΖΙ..

Thanks for everything guys...You're the best...

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια