Μια καρτ ποστάλ που σε ταξιδεύει

Διαβάστηκε
Το Σάββατο 29 Μαρτιου οι Carte Postale έκαναν την πρώτη τους live εμφάνιση στην Πάτρα, σε μια εμφάνιση αρκετά "ιδιόρρυθμη"!Το θέατρο act, στα πλαίσια του act acoustic sessions παραχώρησε σε δύο νεανικά ελληνικά γκρουπ, το σανίδι του. Έτσι, σε μαύρο φόντο, σαν σε κάποιο underground  bar άλλης χώρας, αλλά και σε παρατεταγμένες θέσεις, σαν σε θεατρική παράσταση, o Lumiere brother ανέλαβε να ξεκινήσει τη μουσική βραδιά: ο Θανάσης Χριστοδούλου (κιθάρα - φωνή), μαζί με τους Ξενοφώντα Σακελλαρίου (μπάσο), Γιάννη Ματσούκα (drums) και Ερμάνια Φαλιέρα (πλήκτρα) έκαναν μια δυνατή εμφάνιση, με χαρακτηριστικό το δυναμικό τους μπάσο και ζεστή επαφή με το κοινό παρουσιάζοντας Indie pop ρυθμούς από την προσωπική του δουλειά.

Τη συνέχεια ανέλαβαν οι Carte Postale με ένα διαφορετικό μουσικό ύφος, βασισμένο στο πιάνο, την τρομπέτα, το ακορντεόν και την μαγική φωνή του συγκροτήματος, την Δέσποινα Γκουτσοπούλου. Ο Αντώνης Σπάθης, ξεκινώντας αυτό το project σαν προσωπική του δουλειά βασισμένη στα παιδικά του όργανα, παίζοντας παιδικό πιάνο, κιθάρα, γιουκαλίλι και πίανο, συναντήθηκε τους Γεράσιμο Ασπρομάλλη (μπάσο), Κώστα Νικολόπουλο (ακορντεόν), Γιώργο Νικολόπουλο (drums) και Ιάσονα Βακρινό (τρομπέτα) δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα ρετρό pop ενορχήστρωση, επηρεασμένη μεταξύ άλλων από Beirut, Calexico, Yann Tiersen, αλλά και με έντονα διαφορετικά προσωπικά στοιχεία. Κάνοντας το δεύτερο live τους, μετά τον πολυχώρο Six D.O.G.S. στην Αθήνα, παρουσίασαν το πρώτο και ομώνυμο album τους, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου από την Τhe Sound of Everything.

Σε ένα όμορφα στημένο σκηνικό, φταιγμένο μόνο από μια μικρή λάμπα επι σκηνής, μετέδωσαν στο κοινό ένα μουσικό σκίρτημα και μια ανάλαφρη διάθεση, που πήγαζε τόσο από την μουσική τους, όσο και από τον ενθουσιασμό μιας εμφάνισης που έμοιαζε οικεία και πολυαναμενόμενη από το κοινό και τους ίδιους. Οι μελωδίες τους έγιναν κατευθείαν σιγομουρμούρισμα και πλατυά χαμόγελα, ενώ στο τέλος έμενες με το αίσθημα μιας ξένοιαστης πραγματικότητας που μακάρι να κρατούσε κι άλλο! Ας περιμένουμε λοιπόν το album αυτό να φτάσει στα χέρια μας και ας ελπίσουμε οτι θα μας χαρίσουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ακούσματα στο μέλλον!

Setlist Lumiere brother:
1.The meaning 2. One man show 3. War in me 4.how can you erase 5.the bench 6.plastic fate η fake? Δεν το καταλαβαίνω μάλλον για t μου κανει αλλά δεν ξέρω την λεξη 7.when its over 8. A mistake 9.She started speaking

Setlist Carte Postale:
1. Electra 2. Kyklamino 3.Music land 4.Carnival 5.Rio 6. Mary 7. Telepherique 8.Youth in revolt 9. Acrobats 10. Luna

Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια