Ποινολόγιο: ο 1ος δίσκος του Β.Βατσινέα

Ο Βαγγέλης  Βατσινέας, ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός της νέας γενιάς,  παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Ποινολόγιο», που...
Δελτίο Τύπου

"ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ"


Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΤΣΙΝΕΑ


Ο Βαγγέλης  Βατσινέας, ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός της νέας γενιάς,  παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Ποινολόγιο», που, όπως μας λέει ο ίδιος, «αποτυπώνονται οι προσωπικές του ποινές μέσα από τραγούδια που ... ζήτησαν να γίνουν, για να ελευθερώσουν τα πάθη του παρελθόντος».

Πρόκειται για 12 τραγούδια, που κινούνται στο χώρο του έντεχνου ρεπερτορίου με μια ροκ διάθεση, στα οποία υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους, αλλά και ερμηνεύει με την ιδιαίτερη αισθαντική φωνή του.

Ο Βαγγέλης Βατσινέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω, όπου σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας και στα 10 του έγινε ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Κω ως κλαρινίστας. Το 1997 ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι στην Κω, αρχικά ως μέλος του συγκροτήματος ΑΣΜΑ. Εκεί συνεργάζεται με τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου και το σχήμα Μικρές Περιπλανήσεις, Το 2002 ξεκινάει τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα.

Μετά την αποφοίτησή του μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και λίγο αργότερα, διευθύνει τη σχολική χορωδία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα. Ακολουθούν ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με αξιόλογους νέους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς, όπως Μαρία Καναβάκη, Χρήστο Παύλη, Γεωργία Νταγάκη, Μάνο Αθανασιάδη κ.ά.

Το album «Ποινολόγιο» κυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις «Studio Mythos».

Δημόσιες Σχέσεις : Έλενα Χριστάκου «Studio Mythos»

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια