Επεισόδια στη χθεσινή συναυλία του Manu Chao

Διαβάστηκε
Λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας, μια ομάδα από ανθρώπους που φορούσαν κράνηεπιτέθηκε σε άλλη ομάδα με ξύλα και ρόπαλαΣύμφωνα με το ειδησεογραφικό site της Θεσσαλονίκης seleo.gr, έγιναν επεισόδια στη χθεσινή συναυλία του Manu Chao, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας, μια ομάδα από ανθρώπους που φορούσαν κράνη, επιτέθηκε σε άλλη ομάδα με ξύλα και ρόπαλα και αυτοί απάντησαν πετώντας μπουκάλια... Τα επεισόδια δεν είχαν μεγάλη διάρκεια και οι λιμενικοί που έχουν την ευθύνη της τήρησης της τάξης στο λιμάνι, προχώρησαν σε κάποιες συλλήψεις. Τότε, η ομάδα των κρανοφόρων βγήκαν από το χώρο του λιμανιού και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Αριστοτέλους.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ένας 40χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι. Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, ο άνθρωπος παρακολουθούσε ανυποψίαστος τη συναυλία, όταν ξαφνικά η παραπάνω ομάδα του επιτέθηκε φραστικά και στην συνέχεια περισσότερα άτομα άρχισαν να τον χτυπάνε. Εκεί κάποιος τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο πόδι. Ο άνθρωπος είναι εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Το Mix Grill είχε δύο συντάκτες του στη χθεσινή συναυλία και σε λίγη ώρα θα ξέρουμε περισσότερα για αυτά τα επεισόδια.

Πάντως, το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σοβαρό και αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να απαγορευθούν συναυλίες σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους, όπως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λόγω της πιθανότητας δημιουργίας επεισοδίων για οποιονδήποτε λόγο. Χθες, ο κόσμος πήγε να ακούσει μουσική και να απολαύσει έναν μεγάλο μουσικό επί σκηνής. Δεν πήγε εκεί με τη σκέψη ότι μπορεί να διατρέξει κίνδυνο η ζωή του... Γενικότερα, το θέμα αφορά τους διοργανωτές συναυλιών, το Δήμο Θεσσαλονίκης (και τους Δήμους άλλων πόλεων), το Λιμενικό και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του seleo.gr, πολύς κόσμος αποχώρησε από τη συναυλία, όταν είδε τα επεισόδια που έγιναν...

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια