Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τη συναυλία των Placebo στο ΣΕΦ

Διαβάστηκε
Πώς θα πας εκεί; Ποια είναι η είσοδος; Τι ώρα θα βγουν οι Placebo;
Δελτίο Τύπου

Σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί η συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Οpen Air Area) με το πρόγραμμα της συναυλίας να έχει ως εξής:

Οι πόρτες ανοίγουν: 18:00

Sigmatropic on Stage: 20:45-21:30
Placebo On Stage: 22:00


Το ταμείο του χώρου θα λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 17:00.

Όπως φαίνεται και στο χάρτη η πρόσβαση στο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας είναι πολύ εύκολη και απλή. Θα υπάρξει μια και μόνη κεντρική είσοδος (Η πράσινη στρογγυλή ένδειξη ENTRANCE στο χάρτη) από όπου θα εισέρχονται οι θεατές, ενώ οι υπόλοιπες ράμπες πρόσβασης όπως και οι σκάλες πρόσβασης στο χώρο θα παραμείνουν κλειστές (οι κόκκινες πινακίδες με το απαγορευτικό και την ένδειξη No entrance στο χάρτη).

Στο χώρο του σταδίου θα υπάρχουν parking περίπου 500 θέσεων, ωστόσο η ενδεδειγμένη και προτεινόμενη λύση μεταφοράς στο χώρο είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς ο Σταθμός του Νέου Φαλήρου απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Στάδιο.

Ακολουθούν οδηγίες πρόσβασης προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με αυτοκίνητο: ερχόμενος κάποιος από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Αθηνών , χωρίς  να λοξοδρομήσει καθόλου, φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο.

Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο. 

Με αστικές συγκοινωνίες : Οι λεωφορειακές γραμμές  101,130,217,218,A1,B1  με αφετηρία τον Πειραιά  κάνουν στάση έξω από την είσοδο του Σταδίου, ενώ οι  λεωφορειακές γραμμές B1, A1,E1, 130,218,232,040,217,229 με τέρμα το λιμάνι του Πειραιά σταματούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι επισκέπτες περνώντας από την ειδική διάβαση κάτω από την παραλιακή οδό βρίσκονται στην είσοδο του Σταδίου.

Στο ίδιο σημείο σταματάει και η γραμμή express Ε96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο τερματικός σταθμός του τραμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Στάδιο, όπως και ο σταθμός Νέο Φάληρο του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες , όπως και για τα λεπτομερή δρομολόγια των Λεωφορείων, του τραμ και του ηλεκτρικού, μπορείτε να κοιτάξετε στις αντίστοιχες  ιστοσελίδες :

www.oasa.gr
www.isap.gr

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια