Έτοιμοι για το νέο τους δίσκο οι Black keys

Διαβάστηκε
Κι όμως!Κι όμως! Οι Black keys δηλώνουν ήδη έτοιμοι να αρχίσουν δουλειά για νέο album και ότι ένιωσαν έτοιμοι, με το που βγήκε στην κυκλοφορία ο τελευταίος δίσκος τους “Turn Blue” πριν λίγους μήνες.

Ψάχνοντας λοιπόν την ανακοίνωση της περιοδείας τους για το έτος 2015, περιμένοντας περισσότερο κάτι σαν θαύμα, δηλαδή μήπως και το βουνό έρθει στο Μωάμεθ, παρά μια βολική ημερομηνία για να πάει κανείς στο βουνό να τους ακούσει, διαφορετικές ελπίδες κατακλύζουν τους fans! Πρόκειται για ένα νέο album, αλλά όχι τυχαίο, αλλά για ένα follow up του αγαπημένου El Camino …. αν και όπως δηλώνουν, δεν προβλέπουν τι στυλ θα έχει, αφού δεν θέλουν να κινηθούν κάπου κοντά στην περπατημένη, θέλουν πάντα να δοκιμάζουν νέα πράγματα, και εμείς μαζί τους.

Αν και λοιπόν, σύμφωνα με το συγκρότημα, προτεραιότητά τους δεν είναι οι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά το να δημιουργούν και να παρουσιάζουν δίσκους και νέα δουλειά, το βρετανικό κοινό θα μπορέσει να τους απολαύσει σε 6 εμφανίσεις τον Φλεβάρη-Μαρτη του 2015, και να μας δώσει όσο feedback χρειαζόμαστε για να περίμενουμε το «θαύμα» ή απλώς το νέο τους δίσκο asap! Ως τότε …

*Εικόνα από pitchfork.com

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια