Οι πρώτες ανακοινώσεις για το Roskilde Festival 2015

9 από τα 169 ονόματα και ένας διαγωνισμός για 3 διπλά εισιτήρια
Διαβάστηκε φορες
Το Roskilde Festival του 2015 θα διεξαχθεί από 27 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου, λίγο έξω από το Roskilde της Δανίας. Εννιά μήνες πριν, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα πρώτα εννιά ονόματα του line-up καθώς και την έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων.



Το line-up του 2015 έχει 169 θέσεις που πρόκειται να γεμίσουν με καλλιτέχνες από ένα ευρύ μουσικό φάσμα: από ροκ και μέταλ, ως χιπ χοπ, ηλεκτρονική και έθνικ μουσική.

Οι Αμερικάνοι Lamb of God θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο φεστιβάλ. Επίσης, οι Δανοί Mew θα τιμήσουν το Roskilde, με υλικό από το νέο δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο. Οι Suspekt αποκαλούνται από τους διοργανωτές ως το πιο σημαντικό χιπ χοπ συγκρότημα της Δανίας και θα προσπαθήσουν να το επιβεβαιώσουν στη μεταμεσονύχτια εμφάνισή τους στην Orange Stage.

Τα υπόλοιπα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι των Rustie, Dixon, Dolomite Minor, Khaira Arby, Kronos Quartet και Tombs.

Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα εδώ. Υπάρχουν ειδικές προσφορές για δυνατότητα κράτησης συγκεκριμένου χώρου στο κάμπινγκ, καθώς και οι δημοφιλείς εναλλακτικές δυνατότητες στέγασης σε ενοικιαζόμενες σκηνές.

Το κόστος των εισιτηρίων συμπεριλαμβανομένου του κάμπινγκ είναι:
για ολόκληρο το φεστιβάλ: 1940 κορώνες Δανίας (περίπου 260 ευρώ)
ημερήσιο εισιτήριο: 980 κορώνες Δανίας (περίπου 130 ευρώ)

Η λίστα της διοργάνωσης στο spotify με τραγούδια από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Roskilde Festival 2015.



Ποιοι πρέπει να εμφανιστούν στο Roskilde 2015;

Αυτές τις ημέρες τρέχει και ένας διαγωνισμός μέσω facebook, στον οποίο το κοινό μπορεί να ψηφίσει τρεις καλλιτέχνες που θέλει να δει σε μία από τις 160 θέσεις που απομένουν στο line-up του 2015. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν 3 διπλά εισιτήρια για τη διοργάνωση. Για να λάβετε μέρος πατήστε στην παρακάτω εικόνα (με απενεργοποιημένο το AdBlock). Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.


Φωτογραφία: Jorunn Johannessen

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα