Τα Προσεχώς: Big Hero 6

Διαβάστηκε
Η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney με σενάριο βασισμένο σε κόμικ της Marvel

Από τους δημιουργούς των "Wreck-It Ralph" και "Frozen" έρχεται η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων "Big Hero 6". Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι για πρώτη φορά η Walt Disney μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα κόμικ της Marvel. Η σκηνοθεσία της ανατέθηκε από κοινού στους Don Hall και Chris Williams. Ο πρώτος έβαλε το χεράκι του και στο σενάριο, σε συνεργασία με τον Jordan Roberts. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Hiro Hamada και Baymax θα ακούσουμε τις φωνές του Ryan Potter και του Scott Adsit αντίστοιχα. Τις φωνές τους δανείζουν επίσης η Jamie Chung στη Go Go Tomago, ο Damon Wayans Jr. στον Wasabi, η Genesis Rodriguez στη Honey Lemon και ο T.J. Miller στον Fred. Η πρεμιέρα αναμένεται στη χώρα μας στις 6 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:


Όταν το παιδί θαύμα Hiro Hamada βρίσκεται στη μέση μιας συνωμοσίας στη φουτουριστική πόλη του San Fransokyo, αποφασίζει να δημιουργήσει μια ομάδα με σκοπό την προστασία της πόλης. Στη "Big Hero 6", όπως ονομάστηκε η ομάδα, συμμετέχουν φίλοι του: η λάτρης της αδρεναλίνης Go Go Tomago, ο υπερβολικά τακτικός Wasabi No-Ginger, η ειδική στη χημεία Honey Lemon, το fanboy Fred και φυσικά το αγαπημένο του ρομπότ ο Βaymax.


Trivia:

- Παρότι η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel, υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε ονόματα, εθνικότητες των χαρακτήρων, αλλά και σε σημεία της πλοκής. Μάλιστα, ορισμένοι από τους χαρακτήρες του κόμικ Big Hero 6 δεν εμφανίζονται στην ταινία λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

- Το όνομα του "κακού" Yokai σημαίνει πνεύμα ή φάντασμα στα γιαπωνέζικα.


*Μπορείτε να δείτε όλες τις αφίσες της ταινίας εδώ!
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια