Grill In Da Mix 0841

Το playlist για την εβδομάδα 15 - 22 Oct έχει trance ύφος

Διαβάστηκε φορες

Το playlist για την εβδομάδα 15 - 22 Oct έχει trance ύφος και μπορεί να κατέβει σε mix από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του Mix Grill.
Αναλυτικότερα :
01 Lange - Songless (Club Mix)
02 Jochen Miller - 9 Minutes
03 Orjan Nilsen - La Guitarra (Marcus Schossow Remix)
04 Anton Sonin and Amx feat Sari - Undone (Rank 1 Remix)
05 Rank 1 Vs Jochen Miller - And Then (Original Mix)
06 Georgia vs The Stimulator - We Rise (Georgia Dub)
07 Olivier Giacomottogail - In The 0 (John Acquaviva and Damon Jee Remix)
08 Marco Bailey and Tom Hades - Mad Max
09 Paul Van Dyk feat A Tomberlin - New York City
10 Dj Tiesto - In My Memory
 
Η συλλογή της εβδομάδας
Τα τελευταία δυο χρόνια η συλλογές trance (Trancemaster, In Search of Sunrise και άλλες) δεν προσφέρουν και πολλά στους φίλους του είδους. Οι Ολλανδοί Rank 1 όμως, για λογαριασμό της δισκογραφικής High Contrast, παρουσιάζουν ένα διπλό μιξαρισμένο CD το οποίο δεν περνά απαρατήρητο. Τα 02 ως και 05 του playlist είναι από το Cd αυτό, ενώ θα ξεχωρίσω και το X D από τους Leon Bolier και Precursor. Rate (90/100)

 
Η απογοήτευση της εβδομάδας
Αρχές του 08 άκουσα πρώτη φορά τον Marco Bailey από το live set του στο Tokyo και τον κατέταξα στην κορυφή των techno DJs. Όταν όμως άκουσα το E=MB² (μαζί με τον Tom Hades) στη απόπειρά τους να φτιάξουν μουσική απογοητεύτηκα. Η κρυφή αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Ελάχιστοι είναι οι Djs (Tomcraft, James Holden και κάνα δυο άλλοι) που οι παραγωγές τους είναι ισάξιες με τα set τους ανά το κόσμο. Στο E=MB² τώρα, εκτός από το Mad Max (playlist track 08), όλο το υπόλοιπο album θα το εκτιμήσουν μόνο οι πολύ φανατικοί οπαδοί της techno. Rate (45/100)