Ο B.D. Foxmoor στο "Ρυθμός stage"

O B.D. Foxmoor σε ένα μοναδικό live στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage, την Τρίτη 30 Μαρτίου 2010.
Δελτίο Τύπου

B D FOXMOOR
ACTIVE MEMBER
30 ΜΑΡΤΙΟΥ LIVE

Ο B.D.Foxmoor γεννήθηκε το 1967 και ασχολείται με το hip hop από τη νεαρή του ηλικία, από το 1979. Από τότε άρχισε να ψάχνει οτιδήποτε είχε σχέση μ΄αυτό το μουσικό είδος. Οι Active Member, είναι το γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον B.D.Foxmoor τον Ιουνιο του 1992, στη συναυλία των Public Enemy. Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και τη Sadahzinia. Μάλιστα, παράλληλα με τους Active Member, το 1992, ο B.D. Foxmoor, δημιούργησε τη Freestyle Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη «Διαμαρτυρία».

Ο B.D.Foxmoor έχει συμμετάσχει στην κυκλοφορία 86 δισκογραφικών δουλειών από το 1993. Έχει κάνει παραγωγή σε 900 κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει σε δίσκο, ενώ έχει γράψει στίχους και τραγουδήσει στα περισσότερα από αυτά. Ήδη κυκλοφορεί ο 15ος στη σειρά δίσκος των Active Member με τίτλο "Απ' της φτιάξης μας τα λάθια" καθώς και ο 6ος προσωπικός του δίσκος. Έχει εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 600 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.

Ο B.D.Foxmoor και οι Active Member με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους. Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, ο B.D.Foxmoor κοιτάει σε μακρινούς ορίζοντες, ανοίγει τον ήχο του ακόμα περισσότερο και τηρεί τις αρχές τους και την έννοια του Low Bap, που είναι να υποστηρίζει κανείς το λόγο του με τη ζωή του και το αντίστροφο.

info
O B D FOXMOOR live στην μουσική σκηνή "Ρυθμός stage"
Τρίτη 30 Μαρτίου 2010
Τιμή εισόδου: 15€
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη - Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060

Από
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια