Το Twin Peaks επιστρέφει στην τηλεόραση από το 2016!

Μία από τις πιο αγαπημένες cult τηλεοπτικές σειρές, το  Twin Peaks, θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη.
Διαβάστηκε φορες
Μία από τις πιο αγαπημένες cult τηλεοπτικές σειρές, το  Twin Peaks, θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη σαν mini series 9 επεισοδίων στο κανάλι της Showtime το 2016. Οι δημιουργοί της σειράς, David Lynch και Mark Frost – οι οποίοι ανακοίνωσαν την επιστροφή της σειράς μέσω πανομοιότυπων tweets "Αγαπητοί Twitter Φίλοι: Αυτή η τσίχλα που σας αρέσει θα ξανάρθει στη μόδα!#damngoodcoffee" – δουλεύουν πάνω στο σενάριο. Ο Lynch σχεδιάζει να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια. Το cast παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.

Η ιστορία πίσω από το Twin Peaks
"Ο μυστηριώδης και ξεχωριστός κόσμος του Twin Peaks μας ξανακαλεί," είπαν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Lynch και Frost."Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. May the forest be with you."



Ο Frost επιβεβαίωσε τα νέα μέσω του video που βλέπετε πιο πάνω, στον λογαριασμό του στο twitter. Η σειρά αποτελείται από 2 σεζόν, 30 επεισοδίων σε σύνολο, προβλήθηκε από το 1990 ως το 1991 πριν την ακυρωσή της.
Ο Lynch και ο Frost σκέφτονταν εδώ και τρία χρόνια την αναβίωση της σειράς, εμπνεόμενοι από την σκηνή που η Palmer είπε, "θα σε ξαναδώ σε 25 χρόνια." "Ξαφνικά αυτή η φράση φάνηκε σαν σημείο εκκίνησης," είπε πρόσφατα ο Frost στους  The New York Times. "Τα πάντα ξεκίνησαν από εκεί."

Η νέα σεζόν θα λαμβάνει χώρα στο παρόν και θα συνεχίζει την πλοκή, λαμβάνοντας υπόψη το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

"Τι να πω παραπάνω – Twin Peaks με David Lynch και Mark Frost στο Showtime το 2016!” δήλωσε ο πρόεδρος του καναλιού, David Nevins. "Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Agent Cooper, 'Δεν έχω ιδέα που θα μας οδηγήσει αυτό, αλλά έχω ένα έντονο συναίσθημα ότι θα είναι ένα μέρος εξίσου υπέροχο και παράξενο.'"

Η σειρά επικεντρωνόταν στον ειδικό πράκτορα του FBI Dale Cooper, που υποδύονταν ο Kyle MacLachlan, και την προσπάθειά του να διαλευκάνει την δολοφονία της Laura Palmer, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά υπερφυσικά φαινόμενα. Οι κάτοικοι του Twin Peaks ήταν ιδιαιτέρως παράξενοι χαρακτήρες, όπως κυρίες που κουβαλούσαν κούτσουρα κι ένα σκιώδες σύμπαν όπου ένας νάνος μιλούσε ανάποδα.

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της ζωής της Laura Palmer συνέβησαν πολλά πράγματα , που δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ μέχρι τώρα," είπε ο Lynch σε μία δήλωσή του για την κυκλοφορία της σειράς σε Blue-Ray.



Σε μία συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Angelo Badalamenti – που σύνθεσε το score της σειράς – δήλωσε ότι είχε αμφιβολίες αρχικά για την επιτυχία της σειράς. "Ήταν πραγματικά πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο," είπε. "Σκεφτόμουν ότι είτε θα βουλιάξει, είτε, ευτυχώς, θα καταφέρει να μονοπωλήσει τις συζητήσεις ενθουσιωδών ανθρώπων που συναντιούνται στην κουζίνα του γραφείου την Δευτέρα το πρωί."
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα