Τα Προσεχώς: Interstellar

Διαβάστηκε
Η υπόθεσή της νέας ταινίας του Christopher Nolan παραμένει ακόμα ένα μεγάλο μυστήριο, αλλά έχουμε trailers, μουσική και trivia.

Μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς (ίσως και η πρώτη στη λίστα) είναι το "Interstellar". Δημιουργός της ο υποψήφιος για Όσκαρ με το "Inception" και το "Memento" Christopher Nolan. Πρωταγωνιστής της στο ρόλο του Cooper o Matthew McConaughey που κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου τον περασμένο Μάρτιο για το ρόλο του στο "Dallas Buyers Club" και απογείωσε την πρώτη σεζόν του "True Detective" με τις υποκριτικές του ικανότητες. Δίπλα του θα δούμε τους Anne Hathaway ως Brand, Jessica Chanstain ως Murph και Wes Bentley ως Doyle. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στη χώρα μας αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση της ταινίας, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Nolan σε συνεργασία με τον αδερφό του Jonathan, παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο μέχρι και σήμερα. Τα διάφορα τρέιλερς που κυκλοφορούν κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα καθώς ο Nolan έχει τον τρόπο του στο να μπερδεύει το θεατή. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο πιο πρόσφατα από αυτά ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Μουσική

Για άλλη μία φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ, Hans Zimmer αναλαμβάνει τη μουσική επένδυση σε ταινία του Nolan. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το κύριο θέμα της ταινίας.Trivia:

-    Ο Hans Zimmer είχε εντολή από τον Christopher Nolan να συνθέσει ένα μοναδικό soundtrack. "Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε κάτι νέο. Η ατελείωτη σειρά από έγχορδα πρέπει να πάει στην άκρη και τα τύμπανα πιθανότατα στα σκουπίδια". O Nolan δεν έδωσε το σενάριο και τις λεπτομέρειες της ταινίας στον Zimmer, αλλά απλώς ένα φύλλο χαρτί για το ρόλο που θα είχε η μουσική του στην ταινία.

-    Όπως στο "Inception" και τις δύο τελευταίες ταινίες του "Dark Knight", ο Nolan επικεντρώθηκε στο να κάνει το περιβάλλον όσο πραγματικό γίνεται. Όπως είπε ο ίδιος: "Έχουμε ένα διαστημικό περιβάλλον… φτιάξαμε κλειστά σύνολα και κινηματογραφήσαμε όπως σε ένα ντοκιμαντέρ, σα να ήταν πραγματικά εκεί οι ηθοποιοί". Τα οπτικά εφέ είχαν δημιουργηθεί εξαρχής και προβάλλονταν στις οθόνες έξω από το διαστημόπλοιο, έτσι ώστε όταν οι ηθοποιοί κοιτούσαν έξω από το παράθυρο να είναι σε θέση να δουν και να αντιδράσουν σε ένα πραγματικό περιβάλλον και όχι σε μια green screen.

-    Ο Nolan επέλεξε τον Matthew McConaughey αφού είδε την ερμηνεία του στην ταινία "Mud".

-    Αρχικά η σκηνοθεσία της ταινίας ανατέθηκε το 2006 στον Steven Spielberg, ο οποίος επέλεξε για σεναριογράφο τον αδερφό του Christopher Nolan, Jonathan. Τελικά ο Spielberg επέλεξε να επικεντρωθεί σε άλλες δουλειές του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2012 ο Jonathan Nolan να προτείνει στον αδερφό του να αναλάβει τα ηνία.

-    O Nolan περιέγραψε την ταινία ως "Μια ωδή στην ανθρώπινη διαστημική πτήση" και παράθεσε ως επιρροές του τις ταινίες "2001: A Space Odyssey", "Star Wars (Episode IV)" και "Blade Runner".
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια