Grill In Da Mix 0846

Και για την εβδομάδα 12-19 Νοε το ατμοσφαιρικό στυλ είναι χαρακτηριστικό των επιλογών του playlist, αν και προς το τέλος σκληραίνει λίγο και μπαίνουν και κάποια tribal στοιχεία.

Διαβάστηκε φορες

Και για την εβδομάδα 12-19 Νοε το ατμοσφαιρικό στυλ είναι χαρακτηριστικό των επιλογών του playlist, αν και προς το τέλος σκληραίνει λίγο και μπαίνουν και κάποια tribal στοιχεία. Το playlist που μπορεί να κατέβει σε mix από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του Mix Grill.
Αναλυτικότερα :
01 Pole Folder and CP - Dust
02 Victoria R - Beauty Goes Blind
03 Sunset Boulevard - The Most Beautiful Girl
04 Kruse and Nurnberg - An Why E
05 Yvel and Tristan feat Chriss of The Quasar - Panama
06 Danny Dove - Filth Control
07 Christian Fischer Vs Hybrid - I Know
08 Thomas Sagstad - Castillian
09 Hernan Cattaneo and John Tonks - Sirocco
10 Dan Welton - Lisopain (The Pushers Sublingual Dub)
11 Martin Brodin - Siberian Transit
12 Bypass FX - I Am Trying
 
Η συλλογή της εβδομάδας
Η αρίθμηση της πιο γνωστής σειράς όπου την αρχή έκανε ο Tony De Vit (R.I.P.) στο Tel Aviv και τον ακολούθησαν οι διασημότεροι DJs στις πιο Underground πρωτεύουσες του κόσμου, έχει φτάσει στο 35 ταξιδεύοντας αυτή την φορά στο Περού με τον Nick Warren. Αργος Progressive ήχος (125 bpm), με όμορφα φωνητικά ανά διαστήματα και με χαλαρωτικά κοψίματα συνθέτουν την εικόνα του διπλού αυτού μιξαρισμένου compilation. Δε λείπουν βέβαια και οι στιγμές όπου ο Nick ‘τα σπάει’. Χαρακτηριστικό κομμάτι της συλλογής με μπερδεμένη διάθεση το Castillian του Thomas Sagstad (track 08 στο playlist). Επίσης τα 02, 04, 05, 11 και 12 του playlist είναι από το 035 της Global Underground. Rate (90/100)
grill-in-da-mix 0846 : Άκουσε το εδώ...
Σχετικό θέμα
Διαβάστε ακόμα