Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο ΣτΝ

Το συγκρότημα που εδώ και πολλά χρόνια έχει ανατρέψει τα δεδομένα στις live εμφανίσεις, έρχεται την Άνοιξη για 4 μόνο παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου.
Δελτίο Τύπου

Το συγκρότημα που εδώ και πολλά χρόνια έχει ανατρέψει τα δεδομένα στις live εμφανίσεις, έρχεται την Άνοιξη για 4 μόνο παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, Παρασκευή και Σάββατο, στις 16-17 και 23-24 Απριλίου.

Περιέργως αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, ενώ εδώ και 30 χρόνια κατεβαίνουν δύο και τρεις και τέσσερις φορές κάθε χρόνο στην Αθήνα για συναυλίες.

Βέβαια ο Θοδωρής Ρέλλος με τους Mode Plagal και με άλλους, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ως προσκεκλημένος τους, και ο Δημήτρης Μυστακίδης, πολλές φορές και με διάφορα σχήματα έχουν ανέβει στη σκηνή του Σταυρού και γνωρίζουν τα κατατόπια.

Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών στο Σταυρό του Νότου θα είναι οπωσδήποτε εφ' όλης της ύλης. Όπως συνηθίζουν, εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου με τίτλο «23 Κόκκινα Φώτα» θα παρουσιάσουν όσα βέβαια τραγούδια φέρει η βραδιά, αλλά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία καθώς και άλλα ανέκδοτα, εφ' όσον όμως υπάρξει χρόνος, γιατί συνήθως από τα τραγούδια των δίσκων τους μαζεύονται πάρα πολλά και αναγκάζονται να τα μοιράζουν σε πολλές βραδιές. Ο τελευταίος τους δίσκος μόνο περιλαμβάνει 25 τραγούδια!

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση αυτών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού ο Δημήτρης Πολυζωίδης (βιολί) ζει μόνιμα στη Βιέννη και έρχεται μόνο στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια σε ζωντανές εμφανίσεις τους. Βέβαια, αν τα καταφέρει θα έλθει. Πάντως στο Σταυρό του Νότου θα είναι σίγουρα οι : Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο) και Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι).

Και φυσικά από τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, κατά παράδοσιν, Αθηναίοι φίλοι, τραγουδιστές και μη, σχηματίζοντας μαζί τους αυτοσχέδιες χορωδίες.

info

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Σταυρό του Νότου
Παρασκευές & Σάββατα 16-17 & 23-24 Απριλίου 2010
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (με ποτό)
Διεύθυνση: Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Πρόσβαση: Σταθμός Μετρό "Συγγρού-Φιξ"
Επικοινωνία: τηλ 210 9226975, www.stn.gr


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια