Grill In Da Mix 0901

Το πρώτο playlist για το ‘09 αποτελείται από κομμάτια τα οποία δεν κολλούσαν σε κανένα από τα προηγούμενα σετακια και τα είχα σε εκκρεμότητα. Ο χαρακτήρας του playlist, βαρύς, βρώμικος, γρήγορος, κάπου-κάπου εμπορικός με κάποια vocals και πολλά acid-electro στοιχειά.

Διαβάστηκε φορες

 Το πρώτο playlist για το ‘09 αποτελείται από κομμάτια τα οποία δεν κολλούσαν σε κανένα από τα προηγούμενα σετακια και τα είχα σε εκκρεμότητα. Ο χαρακτήρας του playlist, βαρύς, βρώμικος, γρήγορος, κάπου-κάπου εμπορικός με κάποια vocals και πολλά acid-electro στοιχειά. Το κατέβασμα του playlist μπορεί να γίνει από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του mix grill.
Αναλυτικότερα :
01 Detroit Grand Pubahs - Sandwiches
02 Timo Maas - Subtillite
03 Antix - Blew (Beckers Remix)
04 Beckers and Hatfield - Keep On
05 Hardsoul feat Fierce Ruling Diva - Self Religion (Believe In Me) (Mark Knight Remix)
06 Richard Murray and Paul Deighton feat Kate Smith - Can't Stop Em
07 Dirty South feat Rudy - Let It Go (Axwell Remix)
08 Visionaire - Dizzy Heights 09 Lucardo Parena - What's Wrong
10 B E N vs Mr Pit - Meteorical (Arnej Tech Dub)
11 WTF! - Chicken
 
Η συλλογή της εβδομάδας
Γενικά η σειρά Housexy περά από τα εξώφυλλα της, με τις μοντέλες, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω. Κουραστικό disco house με πολλά περιττά φωνητικά που δεν ακούγεται για παραπάνω από 15 λεπτά. Το Housexy the After Party όμως ξεφεύγει από την νοοτροπία της σειράς γιατί χρησιμοποιεί μεν τα ιδία tracks αλλά σε πολύ ανώτερα mixes. Δεν είναι και αριστούργημα, αλλά σίγουρα αξιοπρόσεκτο. Τα 05, 06 και 07 του Playlist είναι από την διπλή αυτή mixed συλλογή. Rate (80/100)
Το Single της εβδομάδας
12 λεπτά ,124 bpm, 4 tribalo-έγχορδα κοψίματα και πολύ βρωμιά συνθέτουν το Subtellite. Ιδανικό για ξεκινήματα σκληρών set. Έχει γίνει και πολύ καλή δουλεία στο artwork τόσο στο logo label του βινυλίου όσο και στην χάραξη (η άδεια πλευρά του δίσκου είναι χαραγμένη με tribal σχέδια). Rate (90/100)
grill-in-da-mix 0901
Διαβάστε ακόμα