Το Rock Werchter αναζητεί τους headliners του 2015

Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 25 ως την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015
Διαβάστηκε φορες
Το Rock Werchter είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και λαμβάνει χώρα στο Werchter του Βελγίου. Το 2014 φιλοξένησε ονόματα όπως ο Damon Albarn, οι Arctic Monkeys, οι Black Keys, οι Pearl Jam, οι Pixies και οι Interpol. Δεν έχω λόγια...



Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι το 2015 η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, από την Πέμπτη 25 ως την Κυριακή 28 Ιουνίου. Αυτή η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία για να εξασφαλιστεί η παρουσία ενός από τους headliners. Βέβαια, το όνομα δεν αποκαλύφθηκε ακόμα. Μάλιστα οι διοργανωτές δεν έχουν ανακοινώσει κανένα ως σήμερα. Αντίθετα, όπως έκανε και το Roskilde, προχωρούν σε "δημοψήφισμα" για να ανιχνεύσουν τις διαθέσεις του κοινού για το line-up του 2015. Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία και να μπείτε στην κλήρωση για ένα combi ticket για το φεστιβάλ πατήστε την παρακάτω εικόνα. Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω facebook και θα πρέπει να έχετε απενεργοποιημένο το AdBlock.



Το Rock Werchter είναι υποψήφιο σε δύο κατηγορίες στα European Festival Awards 2014, ως ‘Best Major Festival’ και ‘Best European Festival Line Up’. Διαβάστε για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και τις συμμετοχές εδώ.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο για το Rock Werchter 2014 υπό τους ήχους του Black Mountain των Arsenal.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα