Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Minions"

Διαβάστηκε
Μετά τη μεγάλη επιτυχία των "Despicable Me 1 & 2" έρχεται μια ταινία αποκλειστικά για τα "Minions".Από το δημιουργό των "Despicable Me 1 & 2" Pierre Coffin σε συνεργασία με τον πολύ έμπειρο σε θέματα animation, Kyle Balda έρχεται μια ταινία αποκλειστικά για τα πολύ γνωστά πλέον "Minions". Τις φωνές τους στην Scarlett Overkill και τον Gru θα δανείσουν η Sandra Bullock και ο Steve Carell, ενώ για ακόμη μία φορά στα minions ονόματι Kevin, Bob, Stuart καθώς και σε αρκετά ακόμα, θα χαρίσει τη φωνή του, ο δημιουργός τους Pierre Coffin. H πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική θα γίνει στις αρχές Ιουλίου 2015 ενώ για τη χώρα μας δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.

Υπόθεση:

Τα minions είναι κίτρινα πλασματάκια, που υπάρχουν από την αρχή της αρχής. Εξελίσσονται από ένα κίτρινο μονοκύτταρο οργανισμό σε όντα, που έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τους πιο φιλόδοξους κακοποιούς της ιστορίας. Όταν από λάθος τους κατέστρεψαν όλους τους αφέντες τους (T-Rex, Δράκουλας, Ναπολέοντας κτλ), αποφάσισαν να απομονωθούν από τον κόσμο και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ανταρκτική.

Κάποια στιγμή τη δεκαετία του '60 όμως η έλλειψη ενός αφέντη τους οδηγεί σε κατάθλιψη. Έτσι ένα γενναίο minion μαζί με δύο εθελοντές αποφασίζουν να βρουν νεο αφέντη. Τελικά φτάνουν στη Νέα Υόρκη όπου εκεί θα αγωνιστούν για το δικαίωμα να γίνουν τα τσιράκια της Scarlet Overkill. Αυτή είναι μια κομψή και φιλόδοξη κακοποιός αποφασισμένη να κυριαρχήσει στον κόσμο και να γίνει η πρώτη γυναίκα σούπερ-κακόποιός!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρέιλερ:


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο0/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια