Τα Προσεχώς: Big Eyes

Διαβάστηκε
Η δικαστική διαμάχη των Margaret και Walter Keane μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη υπό τις οδηγίες του Tim Burton.Ο Tim Burton μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε περίεργες, αλλά ιδιαίτερες μυθοπλαστικές ταινίες. Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του βιογραφική ταινία ("Ed Wood") αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία άλλης μιας αληθινής ιστορίας και το όνομα αυτής "Big Eyes". Πρόκειται για τη δικαστική διαμάχη των Margaret και Walter Keane που συντάραξε τις ΗΠΑ τη δεκαετία του '60. Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκαν οι Scott Alexander και Larry Karaszewski όπως και στο "Ed Wood". Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον δύο φορές βραβευμένο με Oscar Christoph Waltz και την πέντε φορές υποψήφια Amy Adams (σημείωση του αρχισυντάκτη: από τα πολύ πετυχημένα αστεία της Ακαδημίας). Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται την Πρωτοχρονιά.Λίγα λόγια για την υπόθεση:


Το έργα τέχνης της Margaret Keane γνώρισαν τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του '50 και '60, αλλά η ίδια δεν έλαβε καμία αναγνωρισιμότητα για αυτό. Ο σύζυγός της, Walter, από την άλλη, ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτός ο καλλιτέχνης, υπογράφοντας τους πίνακες. Έτσι έγινε μια εθνική διασημότητα και πρωτοπόρησε με την μαζική παραγωγή εκτυπώσεων, πουλώντας τους πολύ φθηνά σε διάφορα μαγαζάκια και βενζινάδικα των ΗΠΑ. Το τέχνασμα αυτό διέλυσε τον γάμο τους και όταν η Margaret προσπάθησε να αποκαλύψει ότι αυτή ήταν η δημιουργός, ο Walter την αποκάλεσε τρελή. Η υπόθεση κατέληξε σε μια δραματική διαμάχη στις αίθουσες του δικαστηρίου.Trivia:

- Το καστ περιλαμβάνει ηθοποιούς με τους οποίους ο Tim Burton δεν έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, πράγμα ασυνήθιστο.

- Αρχικά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν επιλεγεί η Kate Hudson και ο Thomas Haden Church. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν από τους Reese Witherspoon και Ryan Reynolds. Μετά από ένα χρόνο στην παραγωγή οι δυο τους αποσύρθηκαν, με αποτέλεσμα να δούμε τελικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Amy Adams και τον Christoph Waltz.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο0/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια