ποίος: She Keeps Bees, Microondas
πότε: 20/11/14 22:00
που: Six D.O.G.S.
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: Early Bird: 10, Υπόλοιπο Προπώλησης: 12, Ταμείο: 15

She Keeps Bees w/ Microondas @ Six dogs

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 14:32
Διαβάστηκε
She Keeps Bees Live 
w/ Microondas

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 22:00

Οι She Keeps Bees είναι μία chamber pop / blues rock μπάντα-ντουέτο από το Brooklyn της Νέας Υόρκης. Στα φωνητικά και την κιθάρα βρίσκεται η Jessica Larrabee ενώ στα drums ο Andy LaPlant.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του κοινού και οι διθυραμβικές κριτικές του Τύπου συνήθως έχουν ως κοινό παρονομαστή την - πολύ κολακευτική - σύγκριση με την αύρα της Patti Smith, τις ατμόσφαιρες της PJ Harvey και το συναίσθημα της Cat Power. Ο φετινός δίσκος τους ”Eight Houses” τους βρίσκει στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους και στην ωριμότερη δημιουργική τους περίοδο.

Ενεργή από το 2006 η Larrabee (σ.σ: το όνομα του σχήματος προέρχεται από το τελευταίο συνθετικό του επιθέτου της) κυκλοφούσε μουσική ως solo καλλιτέχνιδα σε ένα εντελώς underground κύκλωμα, μέχρι που γνώρισε τον LaPlant, ο οποίος ξεκίνησε ως φαν, συνέχισε ως παραγωγός και κατέληξε το έτερο μέλος του σχήματος. Έχουν περιοδεύσει πολλές φορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, είτε μόνοι τους, είτε ως support slot για χάρη των Joy Formidable, Sharon Van Etten ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Larrabee έκανε το μεγαλύτερο μέρος των guest φωνητικών στο βραβευμένο με Grammy album των Groove Armada “Black Light”.

Ο Guardian τους παρομοιάζει με τους White Stripes 'in reverse” ενώ στους New York Times θυμίζουν τις εύθραυστες στιγμές της PJ Harvey. Εξάλλου, αξέχαστο έχει μείνει το εγκώμιο που έπλεξε η Sharon Van Etten για την φωνή της Larrabee: “Ο έλεγχος που ασκεί στην φωνή της δεν περιγράφεται. Μπορεί να γίνει σκληρή, ελκυστική, αδίστακτη  και εύθραυστη με διαφορά δευτερολέπτων. Είναι σίγουρο ότι η φωνή της είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει στη ζωή μου. Όσο για την ψυχή που βγάζει, το μικρό της δαχτυλάκι ξεπερνά την ψυχή όλων των τραγουδιστριών της σκηνής της Νέας Υόρκης”.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Microondas, η μπάντα-τσέπης του αθηναϊκού underground που ξέρει πως να περνά στη μουσική της εκείνα τα ρετρό κιθαριστικά στοιχεία που τόσο αγαπούν τα μέλη της. Το τρίο των Microondas αγαπά τα περίεργα τραγούδια και συνηθίζει να αποκαλεί την μουσική του “chamber rock and roll”.

Early Bird: 10 ευρώ / Υπόλοιπο Προπώλησης: 12 ευρώ / Ταμείο: 15 ευρώ

Προπώληση: 
http://www.viva.gr/tickets/music/sixdogs/she-keeps-bees-live-w-microondas/ 
στα καταστήματα Ιανός, Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots,
καθώς και στο 11876

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Mtv  Εν Λευκώ avopolis ελculture popaganda 

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr  
 

Six D.O.G.S.
Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Αβραμιώτου 6, Aθήνα τηλ.210-3210510
Six D.O.G.S.
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια