Ο Morrissey στο London O2 Arena με καυστική διάθεση σε μια πολύ φορτισμένη εμφάνιση!

Διαβάστηκε
Ενάντια  στη βασίλισσα, στην κυβέρνηση, στην βιομηχανία κρεάτων και στην δισκογραφική του εταιρείαΜετά από δύο χρόνια απουσίας από τη βρετανική σκηνή, ο Morrissey δίνει ένα ιδιαίτερο όπως πάντα live, στις 29 Νοεμβρίου, στην μοναδική εμφάνιση σε βρετανικό έδαφος της φετινής περιοδείας του, στο London O2 Arena. 

Αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία κατά του καρκίνου, εμφανίζεται στην βρετανική πρωτεύουσα, με δηκτική διάθεση, απέναντι σε αυτά που αντιτίθεται όλα αυτά τα χρόνια και αντιπροσωπεύουν τη βρετανική πραγματικότητα.

Το live ξεκίνησε με το αγαπημένο "The Queen Is Dead", με φόντο στο videowall την εικόνα της βασίλισσας με μια ευφάνταστη, κοροϊδευτική χειρονομία.


Ντυμένος στα άσπρα και δηλώνοντας "I am privileged beyond my wildest dreams", υπογράφει άλλη μια ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει και το χαρακτηριστικό σχέδιο των μαλλιών του. Αν και κανείς θα περίμενε χαμηλότερη απόδοση, δεδομένης της ηλικίας και της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του, η φωνή και το πάθος του στη σκηνή δείχνουν να είναι ακατανίκητα.Η μπάντα του τον συνόδεψε με t-shirt που έφεραν ένα μήνυμα ενάντια στην εταιρεία παραγωγής του "f*** Harvest Records" , που συμφωνεί με τις τελευταίες δηλώσεις του, για την άσχημη και οριστική διακοπή της συνεργασίας τους, μετά τον τελευταίο δίσκο του. Με αυτό το μήνυμα ερμήνευσε ένα τραγούδι που "κὀπηκε έξυπνα", όπως αναφέρει, από το δίσκο "World Peace Is None Of Your Business".

Ο Morrissey έχοντας δηλώσει τις πεποιθήσεις του απέναντι στη βιομηχανία κρεάτων, χαρακτηριστικά αναφέρει πως θα τον ευχαριστούσε αν ο βρετανικός τύπος κατέγραφε το σκάνδαλο με τα μολυσμένα κοτοπούλα, όπου 8 στα 10 κοτόπουλα βρέθηκαν μολυσμένα με αυξημένα επίπεδα βακτηριακών στελεχών. Ένα δυνατό video 7 λεπτών συνόδευσε το τραγούδι "Meat is Murder"  που έχει  κυκλοφορήσει με τους Smiths το 1984.

Η συναυλία τέλειωσε με τα "Asleep" και "Everyday Is Like Sunday" σε ένα δυναμικό encore και με τη φράση " remember my face, forget my fate" , δίνοντας έτσι μια αίσθηση αποχωρισμού από το κοινό του.

Setlist: 
'The Queen Is Dead' / 'Suedehead' / 'Staircase At The University' / 'World Peace Is None Of Your Business' / 'Kiss Me A Lot' / 'Istanbul' /  'Smiler With Knife' / 'The Bullfighter Dies' / 'Trouble Loves Me' / 'Earth Is The Loneliest Planet' / 'Neal Cassady Drops Dead' / 'Meat Is Murder' / 'Scandinavia' / 'Kick The Bride Down The Aisle' / 'I Am Not A Man' / 'Speedway' / 'Asleep' / 'Everyday Is Like Sunday'

Σε μια περιοδεία που έχει τύχει αρκετών προβλημάτων περιμένουμε την εμφάνιση του στην Αθήνα στις 5 Δεκέμβρη, στην 5η του εμφάνιση στη χώρα μας.

Oι φωτογραφίες είναι από το YouTube και τη Wikipedia.
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια