Ο Σωκράτης για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστηκε
"Χάρηκα τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν με ενοχλεί ο Καμμένος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τα αντίθετά μας". Με αυτά τα λόγια ο πολιτικοποιημένος Σωκράτης Μάλαμας που δεν μασάει τα λόγια του, σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο "Σπίρτο", σχολιάζει μέσα σε άλλα και την ποικιλία του Κοινοβουλίου. "Είναι αδύνατον σήμερα, μετά από τόσες δοκιμασίες, τρομακτικές δοκιμασίες, να βγει μια κυβέρνηση με απόλυτη πλειοψηφία. Πρέπει να κάνει συμμαχίες. Αν δεν γινόταν αυτό, την εντολή θα την είχαν οι τύποι απ’ τον Κορυδαλλό. Είναι μια αδύναμη δύναμη (σ.σ. η Χρυσή Αυγή). Απλώς διασπάστηκε η δύναμη του τρίτου μέρους γιατί βγήκε ο Γιωργάκης, να ‘χει το παιδί ένα κόμμα κι αυτό… Το ΠΑΣΟΚ απομονωμένο, ο Θεοδωράκης τράβηξε ψηφοφόρους σε έναν άλλο πόλο – και καλά έκανε δηλαδή. Και να μην ακούω βλακείες και με βρίζουν όλοι για τον Θεοδωράκη, γιατί οι ψήφοι που πήρε θα πήγαιναν είτε στη ΝΔ, είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε στη Χρυσή Αυγή…"

Ανάμεσα σε άλλα σχολιάζει και την ικανότητά του να δείχνει ενεργός και νέος, καθώς και την απήχησή του στις νέες γενιές, που δεν "μεγάλωσαν με Μάλαμα", αλλά τον έμαθαν πρόσφατα και τον αγάπησαν.

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη εδώ.
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια