Οι Daft Punk έριξαν τις μάσκες & έγιναν αγάλματα

Διαβάστηκε
Σύμφωνα με το The Creators Project, οι Daft Punk θα μεταμορφωθούν σε γλυπτά από τα χέρια του Xavier Veilhan, σαν μέρος της καινούριας του συλλογής με τίτλο "Producers". Στην πραγματικότητα τα αγάλματα θα απεικονίζουν τους Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo, αλλά χωρίς τις περίφημες μάσκες τους. Τα αγάλματα αυτά κατασκευάστηκαν από ξύλο σημύδας και θα αποτελέσουν μέρος της έκθεσης του Veilhan, με τίτλο "Music", που θα λάβει μέρος στη γκαλερί Perrotin στη Νέα Υόρκη. Η έκθεση ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Veilhan μίλησε στο Creators Project για την εμπειρία του με το duo, οι οποίοι είχαν σκαναριστεί στις 3 διαστάσεις σαν προεργασία για τα γλυπτά τους. Ανέφερε ότι ήταν δική τους πρωτοβουλία να σκαναριστούν χωρίς τις μάσκες τους. "Το αστείο ήταν ότι δεν τους το ζήτησα εγω! Ήταν μια λογική αντίδραση στην πρότασή μου. Πρότεινα να τους παρουσιάσω ως παραγωγούς και όχι ως μουσικούς, και έπειτα από την συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίσαμε να παρουσιαστούν με τα κανονικά τους ονόματα." [...] Μου πρότειναν: "Θα πρέπει να φτιάξουμε τα γλυπτά με βάση εμάς στην πραγματικότητα, ώστε αν θέλει κάποιος να δεί πως μοιάζουμε, να πρέπει να δούν τα γλυπτα!"

 Η σειρά γλυπτών επίσης, περιλαμβάνει γλυπτά των Giorgio Moroder, the Neptunes, Lee “Scratch” Perry, Rick Rubin, Nigel Godrich, Quincy Jones, and Philippe Zdar. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη για να δείτε το γλυπτό του Perry και να ανακαλύψετε την πολυπλοκότητα γύρω από την απεικόνιση στο μούσι του Rubin.

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Xavier Veilhan Georgio Moroder Daft Punk
29
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια