Το καλύτερο ευρωπαϊκό φεστιβάλ μουσικής του 2015

Θα ακούσουμε σίγουρα πολλά ακόμα, αυτό όμως είναι το καλύτερο lineup που θα παρουσιαστεί φέτος στην Ευρώπη
Διαβάστηκε φορες
Πολλά μπορoύν να ειπωθούν. Καθώς περνούν οι ημέρες ολοκληρώνονται οι πολύπλοκες διαπραγματεύσεις μεταξύ managers και διοργανωτών. Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι νέοι δίσκοι κυκλοφορούν που αναδεικνύουν ή επαναφέρουν στο προσκήνιο καλλιτέχνες.

Σίγουρα ο καθένας μας έχει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, είτε αυτές έχουν να κάνουν με είδος μουσικής είτε με καλλιτέχνες. Σίγουρα ορισμένοι ταξιδιωτικοί προορισμοί φαντάζουν ιδανικότεροι ή πιο "εξωτικοί" και υπόσχονται έναν σχεδόν απόλυτο συνδυασμό τουρισμού και μουσικής.

Πάνω σε όλα αυτά μπορούμε να συζητήσουμε και να επιχειρηματολογήσουμε. Καμιά αντίρρηση. Όμως, όσο και να το σκέφτομαι, το lineup του φετινού Plisskën Festival απλώς "δεν υπάρχει"... Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις (Savages, The Twilight Sad, Perfume Genius) απλώς μένεις με ορθάνοιχτο το στόμα και σπεύδεις να κλείσεις εισιτήρια. Είτε είναι 'απλώς' τα εισιτήρια του φεστιβάλ για το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, είτε περιλαμβάνουν λεωφορεία, τρένα, πλοία και αεροπλάνα...

Πάρτε το χρόνο σας και μελετήστε προσεκτικά το τελικό lineup στην παρακάτω αφίσα:



Ακούγαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την προτροπή "αξίζει να στηρίξουμε το Plisskën". Ε, λοιπόν, φέτος το Plisskën Festival υπόσχεται ότι θα ξεπληρώσει και με το παραπάνω όσους το στήριξαν, όσους το αγάπησαν και όσους θα το τιμήσουν με την παρουσία τους.

Σχετικό θέμα
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα