Το σπίτι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Kurt Cobain πωλείται!

Διαβάστηκε
Και μια... τρύπα στον τοίχο από το χεράκι του Kurt φυσικά ανεβάζει την τιμήΤο σπίτι στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Kurt Cobain πωλείται... ξανά σε νέα τιμή!

Η αγγελία πώλησης εμφανίστηκε στη σελίδα του μεσιτικού γραφείου Aberdeen Realty Inc με φωτογραφίες. (Δείτε την αγγελία πώλησης εδώ)

Πρόκειται για ένα bungalow 142 τ.μ στο Aberdeen και όπως διαφημίζει και το γραφείο "είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας της rock" στην τιμή των μόλις $400.000. 

Στους τοίχους του σπιτιού διατηρούνται ακόμα ζωγραφιές του μικρού τότε Cobain αλλά και μια... τρύπα στον τοίχο από γροθιά του έφηβου Cobain! (και φυσικά μια τρύπα στον τοίχο από το χεράκι του Kurt ανεβάζει την τιμή...)

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, το οίκημα θα μπορούσε να μετακινηθεί σε άλλη τοποθεσία ή να ενσωματωθεί σε ένα μεγαλύτερο κτίριο ή ιδιωτική συλλογή. 

Εντάξει, δε μπορώ να πω ότι μ' ενθουσιάζει ιδιαίτερα αλλά είμαι περίεργη να δω αν θα πουληθεί φέτος. Η μητέρα του Kurt προσπαθεί να το πουλήσει από το 2013. Τότε ζητούσε μόνο... $500.000, μα δε βρέθηκε αγοραστής. Σύμφωνα με το Puget Sound Business Journal, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι μόλις $100.000.

Το 2014, ένας δημοσιογράφος και οι fans του Kurt Cobain προσπάθησαν να μαζέψουν χρήματα μέσω του GoFundme και να μετατρέψουν το σπίτι σε Μουσείο ώστε να μη πέσει σε "καπιταλιστικά χέρια". Τράβηξαν και ένα βιντεάκι για το σκοπό τους αλλά δεν έχουν μαζέψει περισσότερα από $2.000 μέχρι στιγμής. 

Για να δούμε λοιπόν.. θα πουληθεί το σπίτι φέτος;

Το βίντεο από στο εσωτερικό του σπιτιούΦωτογραφίες από την αγγελία πώλησης 
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
αγγελία Kurt Cobain
15
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια