Τα Προσεχώς: Spectre

Διαβάστηκε
O Sam Mendez επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του με ήρωα τον James Bond, με τον Daniel Craig να υποδύεται για τέταρτη συνεχή φορά τον γνωστό πράκτορα.Ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη σκηνοθεσία του στο "American Beauty" Sam Mendez επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του με ήρωα τον James Bond (μετά το "Skyfall" του 2012), ενώ φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει και την επόμενη περιπέτεια του γνωστού πράκτορα. Εν προκειμένω όμως, ο λόγος είναι για το "Spectre", το σενάριο του οποίου ανήκει στον John Logan, βασισμένο φυσικά στους χαρακτήρες που είχε δημιουργήσει ο Ian Fleming. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε για τέταρτη φορά τον Daniel Craig ως James Bond, ενώ σημαντική προσθήκη αποτελεί ο Ralph Fiennes ως M. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Christoph Waltz και Monica Belluci. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται το φθινόπωρο του 2015 και πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου.Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί στην αποκάλυψη μίας εγκληματικής οργάνωσης. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.Trivia

-    Η πενηντάχρονη πλέον Monica Belucci καθίσταται η γηραιότερη ηθοποιός που υποδύεται ένα Bond Girl, παίρνοντας τα ηνία από την Honor Blackman, που ήταν τριάντα επτά χρονών όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία "Goldfinger" (1964).

-    Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εξεταστεί σοβαρά η περίπτωση του Christopher Nolan ως σκηνοθέτη, μέχρι τη στιγμή που ο Sam Mendez αποφάσισε να επανέλθει με μία ακόμα ταινία.

-    Βάσει πληροφοριών, το "Spectre" και η επόμενη ταινία του James Bond (η 25η κατά σειρά) θα σχετίζονται μεταξύ τους. Αν αυτό επαληθευτεί, θα συμβαίνει για τρίτη φορά. Η πρώτη ήταν με τα "On Her Majesty's Secret Service" (1969) και "Diamonds Are Forever" (1971), ενώ η δεύτερη με τα "Casino Royale" (2006) και "Quantum of Solace"(2008).

-    Ο Gary Oldman προσεγγίστηκε αρχικά για το ρόλο του Oberhauser, αλλά τελικά ήταν απρόθυμος να δεσμευτεί για εξάμηνη παραγωγή σε όλο τον κόσμο.

-    Μυστήριο παραμένει το ποιος θα ερμηνεύσει το κεντρικό τραγούδι της ταινίας. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται οι Lana Del Rey, Sam Smith, Rihanna, Sia και Ed Sheeran.

-    Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί στην ταινία ως ειδικό όχημα του James Bond είναι μια έκδοση της Aston Martin DB10 coupe που αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια