Τα Προσεχώς: Mad Max: Fury Road

Διαβάστηκε
Ύστερα από σχεδόν τριάντα χρόνια, ο Mad Max επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη.Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την τελευταία περιπέτεια του Max Rockatansky με τίτλο "Mad Max Beyond Thunderdome" (1985), ο εμπνευστής και δημιουργός του George Miller μάς φέρνει την τέταρτη κατά σειρά ταινία που έχει τίτλο "Mad Max: Fury Road". Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ("Happy Feet", 2006) έχει βάλει το χεράκι του και στο σενάριο, το οποίο συνυπογράφει παρέα με τους Brendan McCarthy και Nick Lathouris. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του 'Mad' Max Rockatansky (ευτυχώς) δε θα δούμε για άλλη μια φορά τον γερασμένο πλέον Mel Gibson, αλλά τον πολυτάλαντο Tom Hardy. Δίπλα του η βραβευμένη με Όσκαρ Charlize Theron ("Monster", 2003) που δε δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι της για να υποδυθεί Furiosa. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται στις 14 Μαΐου με τίτλο "Mad Max: Ο δρόμος της οργής".Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις είναι η μοναχικότητα. Παρόλα αυτά, ακολουθεί μια ομάδα που προσπαθεί να ξεφύγει από την Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Furiosa. Η ομάδα έχει δραπετεύσει από το οχυρό του τυράννου Immortan Joe, από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος ο πολέμαρχος διατάζει τους άνδρες του να καταδιώξουν τους επαναστάτες.Trivia

-    Ο Nick Lathouris, ένας εκ των σεναριογράφων συμμετείχε ως ηθοποιός στην πρώτη ταινία της σειράς που είχε τίτλο "Mad Max" (1979).

-    Το μεγαλύτερο μέρος από τα οπτικά εφέ της ταινίας έχει δημιουργηθεί με φυσικά μέσα. Η χρήση τεχνητών μέσων έγινε κυρίως για την ενίσχυση των τοπίων και για την αφαίρεση κομματιών που δε ήταν δυνατό να γίνει με διαφορετικό τρόπο.

-    Ο Liam Fountain πέρασε οντισιόν για το ρόλο του Mad Max, αλλά έχασε τη θέση από τον Tom Hardy. Ο Fountain είχε υποδυθεί τον Mad Max στην ταινία μικρού μήκους του 2011 με τίτλο "Mad Max Renegade".

-    Στις 3 Απριλίου ο Tom Hardy ανακοίνωσε πως θα υπογράψει για τρεις ακόμη ταινίες του Mad Max.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια