Το δεύτερο trailer του πολυαναμενόμενου Star Wars

Διαβάστηκε
May the force be with you!Μετά το σάλο που προκάλεσε το πρώτο trailer του "Star Wars: Episode VII – The Force Awakens", η Lucasfilm Ltd. αποφάσισε να ταράξει περισσότερο τα νερά με το δεύτερο trailer που δημοσίευσε εδώ και μερικές ώρες.

Με αυτό το βίντεο διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, μας γίνεται ξεκάθαρο πως μιλάμε για τη συνέχεια της ιστορίας. Βλέπουμε το κατεστραμμένο κράνος του Darth Vader, το μεταλλικό χέρι του Luke Skywalker, γίνεται αναφορά στην Princess Leia, ενώ το Millennium Falcon αποφεύγει για άλλη μια φορά τα αντίπαλα πυρά με πλήρωμα τους Chewbacca και Han Solo.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το εν λόγω trailer.Για τη σκηνοθεσία της ταινίας η παραγωγός εταιρεία επέλεξε τον J. J. Abrams όσο και αν αυτό ξενίζει τα fanboys, καθώς ήταν ο δημιουργός των δύο τελευταίων ταινιών "Star Trek". Ο Abrams εκτός από το ρόλο του σκηνοθέτη, έβαλε το χεράκι του και στο σενάριο σε συνεργασία με τον πολύπειρο Lawrence Kasdan, καθώς έχει στο ενεργητικό του ακόμη δύο ταινίες της σειράς. Οι χαρακτήρες βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχε δημιουργήσει αρχικά ο George Lucas. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε πολύ οικεία πρόσωπα, καθώς επανέρχονται μετά από χρόνια οι Mark Hamill, Harrson Ford, Carrie Fisher και Peter Mayhew στους γνωστούς ρόλους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δανείζουν τις φωνές τους για άλλη μια φορά στα ρομποτάκια R2-D2 και C-3PO οι Kenny Baker και Anthony Daniels. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται την παραμονή των Χριστουγέννων.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια