Ολόκληρο το teaser trailer του "Batman v Superman: Dawn of Justice"

Διαβάστηκε
Μια πολύ καλή πρώτη γεύση από την επική μάχη των δύο υπερηρώωνΜετά το χθεσινό βίντεο που ανέβασε την αναμονή μας στα ύψη, ήρθε η ώρα για ολόκληρο το teaser trailer του "Batman v Superman: Dawn of Justice". Το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 13 δευτερολέπτων δε μπορεί να πει κανείς ότι μας δείχνει και τόσα πολλά. Μόνο ότι τα υπόσχεται. Η ταινία αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά στο "DC Cinematic Universe" (η πρώτη ήταν το "Man of Steel" του 2013) με το οποίο η DC Comics, παρέα με την Warner Bros. προσπαθούν να χτυπήσουν το κινηματογραφικό σύμπαν της αντίπαλης Marvel -αν και δύσκολα να το καταφέρουν.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ:Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Zack Snyder, που δεν έπεισε και πολύ με το "Man of Steel". Το ρόλο του Superman υποδύεται για άλλη μια φορά ο Henry Cavill, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και με τον Batman που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον πολύ καλό Christian Bale. Τη θέση του πήρε ο Ben Affleck (αλήθεια τώρα;).

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι υπερήρωες δε σταματούν εδώ, καθώς οι πληροφορίες λένε πως θα δούμε τους Wonder Woman, Aquaman και Cyborg ενσαρκωμένους από τους Gal Gadot, Jason Momoa και Ray Fisher. Επίσης φήμες θέλουν τον Ezra Miller ως The Flash ενώ η Amy Adams θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τη Lois Lane. Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική αναμένεται για τις 25 Μαρτίου 2016, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τη χώρα μας.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια