Οι Foo Fighters έπαιξαν ζωντανά σε δισκοπωλείο για τη Record Store Day μπροστά σε 150 άτομα!

Διαβάστηκε
Δεν  τελειώσαμε με τη Record Store Day τελικά!Δεν  τελειώσαμε με τη Record Store Day τελικά!

Παρατηρήσατε πως όλοι σχεδόν οι μουσικοί περίμεναν τη μεγάλη μέρα για να μας παρουσιάσουν νέα κομμάτια ή έστω, ελαφρώς μεταχειρισμένα;

Οι Foo Fighters πρωτοτύπησαν κι αποφάσισαν να δώσουν μια mini συναυλία στο δισκοπωλείο της γειτονιάς τους στο  Ohio το Σάββατο 18/4  με αφορμή τη φετινή Record Store Day και το γενονός πως ο frontman Dave Grohl ήταν ο φετινός "Πρέσβης" αυτής της ημέρας που σκοπό έχει να προωθήσει την κουλτούρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων και της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκονται.

Οι Foo Fighters στη ζωντανή εμφάνισή τους μπροστα σε κοινό μόλις 150 ατόμων έπαιξαν 9 τραγούδια στο Record Connection στο Niles όπου ο Dave Grohl κατάφθασε με το μηχανάκι του...

"Ας φανταστούμε πως βρισκόμαστε σε Στάδιο και όχι σε εμπορικό κέντρο" είπε στους 150 τυχερούς ο Grohl και τους χάρισε  9 τραγούδια. Και πιο συγκεκριμένα τα:

'White Limo'
'Arlandria'
'Congregation'
'The Pretender'
'Learn to Fly'
'My Hero'
'Big Me'
'Alone + Easy Target'
'Kids in America'

Εκτός από τη  ζωντανή εμφάνιση όμως,οι Foo Fighters, δεν παρέλειψαν να κυκλοφορήσουν και ένα 7ιντσο με τίτλο 'Songs From The Laundry Room' με τα 'Alone + Easy Target' και 'Big Me' (στην πρώτη τους μορφή), το 'Kids In America' (Kim Wilde, 1981) καθώς κι ένα ακυκλοφόρητο ως τώρα το  'Empty Handed' που είχε ηχογραφηθεί στα "Laundry Room Studios" του Barrett Jones στο Seattle τη δεκαετία του 1990.

Όπως εξομολογήθηκε ο Dave Grohl στο περιοδικό Rolling Stone, υπάρχουν κι άλλα ακυκλοφόρητα κομμάτια στο συρτάρι του από την εποχή των Nirvana τα οποία τα αποκάλεσε "πειράματα".

"Δε μου άρεσε η φωνή μου. 'Οταν συνεργάζεσαι με το σπουδαιότερο τραγουδοποιό της εποχής σου δε θες να είσαι εκείνος που λέει "άκουσε και τα δικά μου τραγούδια" οπότε απλά τα ηχογραφούσα και τα έβαζα στην άκρη. 'Ηταν κάτι που έκανα στα μεσοδιαστήματα των περιοδιών των Nirvana και που κανείς δεν έχει ακούσει μέχρι σήμερα. Όταν διαλύθηκαν οι Nirvana είχα ήδη 40 τέτοια κομμάτια και ακόμα περισσότερα από ηχογραφήσεις στα Laundry Room Studios"

[Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι μια άλλη δήλωσή του που έλεγε πως άρχισε να γράφει για να ξεπεράσει το θάνατο του Kurt;]

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια