Το νέο album του Marilyn Manson σε cd για παιχνίδια PlayStation!

Διαβάστηκε
To 'The Pale Empire' κερδίζει το παιχνίδι!Η μουσική βιομηχανία μπορεί να συγκριθεί άνετα και με πεδίο μάχης. Μία από τις μάχες είναι κι εκείνη για την ανωτερότητα της φυσικής μορφής του CD.

Ο Marilyn Manson φαίνεται να κερδίζει πόντους σ' αυτό το γύρο με το νέο του album 'The Pale Empire' που θα κυκλοφορήσει σε CD για Playstation 1!

Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν... Ο Manson κι η δημιουργική του ομάδα αντί να χρησιμοποιήσουν τα γνωστά σε όλους μας CD, προτίμησαν τα πολυανθρακικά μαύρα CD που αρχικά δημιουργήθηκαν για το  Sony PlayStation του 1994.

Τα συγκεκριμένα CD εκτός από ελαφρώς παχύτερα και πιο ανθεκτικά (μπορείς να τα πετάξεις πάνω στο κέφι σου και δε σε νοιάζει) επιλέχθηκαν κυρίως για αισθητικούς λόγους. Τα CD του 'The Pale Empire' έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία με αποτέλεσμα..όταν ζεσταίνονται καθώς παίζουν να γίνονται άσπρα! Όταν τελειώνει το πάρτυ και "κρυώνουν" επιστρέφουν στο μαύρο. Άλλωστε, η αντίθεση μεταξύ άσπρου-μαύρου είναι και το θέμα του νέου album.

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του album Hassan Rahim και Willo Perron έβαλαν τον υπεύθυνο παραγωγής Brian Schuman της Concord Music να προμηθευτεί τα CDs απευθείας από τη Sony κι επομένως δεν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στα παλιά σας δισκάκια του PlayStation με εκείνα του Manson, απλά τα δικά σας δεν παίζουν το 'The Pale Empire'. Αλλά αν θέλετε να το ακούσετε... μπορείτε παρακάτω.

To 'The Pale Empire', το 9ο album του Manson κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου από τη δισκογραφική εταιρία του Manson Hell, etc. και έκανε το ντεμπούτο του στην 8η θέση των Billboard Charts αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.01 Killing Strangers
02 Deep Six
03 Third Day of a Seven Day Binge
04 The Mephistopheles of Los Angeles
05 Warship My Wreck
06 Slave Only Dreams to Be King
07 The Devil Beneath My Feet
08 Birds of Hell Awaiting
09 Cupid Carries a Gun
10 Odds of Even (deluxe edition adds 1:30 of silence to the track)

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
The Pale Empire Sony Playstation new album 2015
43
cd
4
marilyn manson
5
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια