Περάσαμε όμορφα "Εδώ και τώρα" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διαβάστηκε
Ο ενθουσιασμός και η καλή δουλειά από το σύνολο των καλλιτεχνών έδωσαν ένα αποτέλεσμα λαμπερό και πολύ αξιόλογο που κατά γενική ομολογία απέχει από τα ελληνικά δεδομένα. Από την Παρασκευή 24/4 η μουσική παράσταση "Εδώ και τώρα" επέστρεψε για να γεμίσει μουσική και λάμψη τα βράδια Παρασκευής.

Έχοντας περάσει μια δύσκολη και εξαντλητική μέρα, μπήκα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με όχι τόσο καλή διάθεση (έχει σημασία αυτό στην πορεία του άρθρου πιστέψτε με!). Περίπου στις 10 παρά, το show ξεκίνησε με την είσοδο των μουσικών στη σκηνή και την παρουσίασή τους (έναν προς ένα) από τον Μίνωα Θεοχάρη. Ανάμεσά τους υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη: ο Στάμος Σέμσης ο οποίος ηγήθηκε και της ενορχήστρωσης.


Και αφού γνωρίσαμε τους μουσικούς, σειρά είχαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς: Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Φοίβος Ριμένας, Ιάσονας Μανδηλάς, Άννα Φιλιππάκη, Γιάννης Νιάρρος, Κόννυ Μεταξά, Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος. Εννέα δροσερές προσωπικότητες με πηγαίο ταλέντο βρέθηκαν στη σκηνή να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν μία παρέα. Σκοπός; Να περάσουμε όμορφα "Εδώ και τώρα" !

Αν και στην αρχή χρειάστηκε λίγος χρόνος για να σπάσει ο πάγος, όσο περνούσε η ώρα η διάθεσή μας ανέβαινε. Οι επιλογές των τραγουδιών προέρχονταν κατά κόρον απ'το ξένο ρεπερτόριο (Diamonds, Chandelier, I'm your lady, Born this way...). Οι χορογραφίες απογείωσαν το αποτέλεσμα κάνοντάς το θεαματικό. Παρά τη δυσκολία που ενέχει το να συντονίζεις χορό, τραγούδι και έκφραση, τα παιδιά εξέπεμπαν τέτοιο αέρα και άνεση που το έκαναν να μοιάζει παιχνιδάκι! Αξίζει να αναφέρουμε και τις solo χορογραφίες του Τάσου Ξιαρχογιαννόπουλου την ώρα που οι υπόλοιποι καλλιτέχνες τραγουδούσαν, τόσο για την ερμηνεία όσο και για την εκτέλεσή τους πάνω σε τακούνια (!).

Δεν έλειψαν όμως και τα ελληνικά slow κομμάτια, άλλα ήδη γνωστά (Σε ξεχώρισα, Θα σπάσω κούπες) και άλλα γραμμένα ειδικά για την παράσταση από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Στάμο Σέμση τα οποία βρήκα αρκετά αξιόλογα. Τα ρούχα και οι φωτισμοί ήταν πολύ ταιριαστοί στο ύφος της παράστασης και θύμιζαν σε μεγάλο βαθμό Cabaret παραπέμποντάς μας σε εικόνες εξωτερικού.

Ο Μίνως Θεοχάρης πέρα από το ταλέντο του στην υποκριτική, έχει προικιστεί με ωραία φωνή και χάρη στην κίνηση, γεγονός που του επιτρέπει να συμμετάσχει σε παραστάσεις τύπου μιούζικαλ όπως αυτή. Ενθουσιάστηκα πολύ με την φωνή της Αντιγόνης Ψυχράμη η οποία ήταν γλυκά διαπεραστική και μουσικά ολόσωστη, ενώ η ερμηνεία της Άννας Φιλιππάκη υπήρξε η έκπληξη της βραδιάς! 

Ο ενθουσιασμός και η καλή δουλειά από το σύνολο των καλλιτεχνών έδωσαν ένα αποτέλεσμα λαμπερό και πολύ αξιόλογο που κατά γενική ομολογία απέχει από τα ελληνικά δεδομένα. Το μόνο που ένιωθα να απουσιάζει ήταν η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για αυτό που παρουσιάζουν. Εάν αυτό διορθωθεί, τότε σίγουρα δεν θα υπάρχει ίχνος αμηχανίας στη ροή της βραδιάς. 

Φεύγοντας η διάθεσή μου ήταν τελείως διαφορετική και ήθελα κι άλλο!!
Μην κλείνεστε μέσα Παρασκευή βράδυ, η ζωή είναι μικρή για να μην περνάμε όμορφα..."Εδώ και τώρα" !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
μουσική: ΣΤΑΜΟΣ ΣΕΜΣΗΣ
στίχοι: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
φωτισμοί: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ , ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΑΡΡΟΣ, ΚΟΝΝΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,
Λεωφόρος Συγγρού 143,Ν. Σμύρνη,

Κάθε Παρασκευή έως 15/5
Εναρξη:21:00μ.μ.

Τιμές: 10€ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ
18€ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
45€ ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ
90€ ΦΙΑΛΗ ΟΥΙΣΚΙ

Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας10/10 (2)
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Μίνως Θεοχάρης
3
Φοίβος Ριμένας Ιάσονας Μανδηλάς Άννα Φιλιππάκη Γιάννης Νιάρρος
6
Κόννυ Μεταξά Εδώ και τώρα Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος Αντιγόνη Ψυχράμη
4
συναυλίες
1764
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
76
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια