MixgrillChallenge #12

Διαβάστηκε
Όλες οι ένοχες απολαύσεις των συντακτών του Mix Grill.Τα τσάλεντζις τα προηγούμενα είχαν ολίγον τι σοβαρέψει, κάτι το οποίο είναι καλό. Και είπα κι εγώ να προκαλέσω τους συντάκτες να μου βγάλουν τα 'σώψυχά τους και να ρεντικολοποιηθούν δημοσίως! Υπάρχει πιο σοβαρή διαδικασία από αυτή; Έτσι θα τους (μας) γνωρίσεις κι εσύ κάπως καλύτερα!

Τους έθεσα λοιπόν το εξής τσάλεντζ: Όλοι είμαστε από λίγο έως πολύ κουμπωμένοι όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Τι γίνεται όμως όταν είμαστε μόνοι μας και ασφαλείς από τα αδιάκριτα βλέμματα έτοιμα για καζούρα και χολή;
Ποιο είναι το τραγούδι που χορεύεις ΜΟΝΟ όταν είσαι τελείως μόνος σου; (Αν είναι και μπροστά στον καθρέφτη, τότε είναι ένα ακόμη plus)

Επίσης γίνονται δεκτά: Τραγούδι στη μπανιέρα & air guitar!


Εγώ προσωπικά τη βρίσκω με αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι μου συμβαίνει και όταν είμαι μπροστά σε άλλους...Η Ελένη Ζαρκάδα επίσης δεν έχει θέμα να χορέψει μπροστά ΚΑΙ σε άλλους αυτό......αλλά "δεν θέλω να κοιτάω ούτε τον καθρέφτη μου. θέλω να είμαι μόνο εγώ και ο εαυτός μου και να νιώθω ότι είμαι ακόμα στο Λύκειο!"

Η Άννα Παπαδάκη λέει:
"Το κομμάτι που χορεύω μόνη μου αλλά και με παρέα είναι το Superfreak. Στο σπίτι, με χαρακτηριστική κίνηση κεφαλιού και χεριών σε έκταση. Νομίζω πως με χαρακτηρίζει!!"Αυτό που δε μας λέει είναι ότι με το συγκεκριμένο τραγούδι όχι μόνο χορεύει, αλλά και τραγουδάει και στεγνώνει και τα μαλλιά της παράλληλα με το πιστολάκι! (Ευχαριστούμε Ελένη Σουλιώτη για την πληροφορία, αλλά για πες και τα δικά σου!)

Τη ζορίσαμε λοιπόν, και αφού μας το έπαιξε δύσκολη, μετά απελευθερώθηκε: "Λοιπόν, αφού θα εκτεθούμε που θα εκτεθούμε. Εγώ πάλι ρίχνω στροφές σε απτάλικους ρυθμούς γιατί μου λείπει τόσο η Μυτιλήνη. Αααααχχχχχχ..."Η Παναγιώτα Κλεάνθους ήρθε να σκληρύνει λίγο τα πράγματα κλείνοντας το μάτι και ρίχνοντας το σύνθημα:
Να να να να να να ναααα

Λο λο λο λο λο λο λοοοο

Καταλάβαμε τι εννοείς, Παναγιώτα! Κάποτε έτσι ιδρώναμε (με air guitar φυσικά!)Η Ηρώ Μαούνη, από την άλλη, δεν κατάλαβα αν χορεύει με άλλο χρώμα κορμάκι ή χωρίς κορμάκι. Σίγουρα έχει για σημαία της μια φούστα πάντως!
"Γενικά όταν είμαι μόνη μου σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην χορέψω ή κάνω κάποια μίμηση φιγούρας, video clip ή και ατόμου. Τα επικρατέστερα που διάλεξα προέρχονται και από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Στο ξένο, χορεύω "Hung up" και προσπαθώ να πετύχω τη χορογραφία-γυμναστική της Madonna (οκ, χωρίς το ροζ κορμάκι!). Όσον αφορά τα ελληνικά, βάζω στο play ένα συγκεκριμένο mix τραγουδιών της Καίτης -Καιτούλας- Γαρμπή, το οποίο έχω ακούσει τόσες φορές που ξέρω ποιο είναι και πότε μπαίνει το επόμενο ρεφρέν και ... ξυπόλητη χορεύω με σημαία μου μια φούστα."Με τη Γαρμπή ενθουσιάστηκε και η Ελένη (ναι, αυτή των Abba) η οποία μας λέει θρασύτατα ότι το χόρευε όταν ήταν μικρή.

Μικροί το ακούγαμε ΕΜΕΙΣ Ελένη μου όταν ήμασταν στην ηλικία που είσαι τώρα! (Σχήμα λόγου - Τώρα που τα σχήματα λόγου είναι και στη μόδα!)

Αλήθεια... εσένα ποιο είναι; Άσε το comment σου!
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια