Εξώφυλλο για το άρθρο Τα Προσεχώς: Boychoir

Τα Προσεχώς: Χορωδία

Διαβάστηκε
Ένα ορφανό αγόρι, ένας απαιτητικός δάσκαλος και μία από της καλύτερες παιδικές χορωδίες του κόσμου...
Εξώφυλλο για το άρθρο Τα Προσεχώς: Boychoir


Αρκετά χρόνια μετά την τελευταία του ταινία ("Silk", 2007), ο Καναδός François Girard ("The Red Violin") επιστρέφει με το δράμα "Boychoir", σε σενάριο του Ben Ripley ("Source Code", 2011). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Stet θα δούμε το νεαρό Garrett Wareing που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε ταινία μεγάλου μήκους. Συμμετέχουν ακόμα ο "γερόλυκος" Dustin Hoffman που υποδύεται ένα δάσκαλο σε παιδική χορωδία και ο Kevin McHale που τον γνωρίσαμε μέσα από τη  μουσική σειρά "Glee". Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως το έργο του Καναδού έχει πολλά κοινά στοιχεία με το πολύ καλό "Whiplash" που είδαμε λίγους μήνες πριν. Η επίσημη πρώτη της ταινίας έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ του Toronto. Η πρώτη προβολή της στις δικές μας κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 25 Ιουνίου με τίτλο "Χορωδία".

Το poster της ταινίας Boychoir

Υπόθεση

Μετά το θάνατο της ανύπαντρης μητέρας του, ο Stet, ένα  οργισμένο 11χρονο αγόρι από μια μικρή πόλη του Texas, καταλήγει σε ένα σχολείο που ειδικεύεται στην παιδική χορωδία. Ευρισκόμενος εντελώς έξω από τα νερά του, ο Stet έρχεται σε διαμάχη με τον πολύ απαιτητικό δάσκαλο της χορωδίας, ο οποίος αναγνωρίζει το μοναδικό του ταλέντο. Έτσι, πιέζει καθημερινά το αγόρι ώστε να ανακαλύψει και αυτό τη δημιουργική πλευρά της καρδιάς και της ψυχής του.Trivia

-    Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο Texas, ο Garrett Wareing έσπασε το χέρι του σε τρία σημεία με αποτέλεσμα να γυρίσει όλες της σκηνές φορώντας νάρθηκα.

-    Ο Dustin Hoffman είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το πιάνο στα νιάτα του, αλλά δε θεωρήθηκε αρκετά ταλαντούχος ώστε να κάνει καριέρα σε αυτό, όπως ακριβώς και ο ρόλος του στην ταινία.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια