Το εξώφυλλο της ταινίας She's Funny that Way

Τα Προσεχώς: Μπερδέματα στο Broadway

Διαβάστηκε
Η Imogen Poots είναι η πέτρα του σκανδάλου υπό τις διαταγές του Peter Bogdanovich.
Το εξώφυλλο της ταινίας She's Funny that Way


O Peter Bogdanovich, έπειτα από το "The Cat's Meow" το 2001, επιστρέφει με την κωμωδία "She's Funny That Way". Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του  ιδίου σε συνεργασία με την πρώην  σύζυγό του, Louise Stratten, της οποίας και αποτελεί σεναριογραφικό  ντεμπούτο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Isabella Patterson θα δούμε την Imogen Poots πλαισιωμένη από τους Owen Wilson, Jennifer Aniston, Kathryn Hahn, Rhys Ifans και Will Forte. Η πρεμιέρα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Ιουλίου με τίτλο "Μπερδέματα στο Broadway".

Το πόστερ της ταινίας She's Funny that Way

Υπόθεση:
Ο Arnold Alberston, παντρεμένος σκηνοθέτης του Broadway, ερωτεύεται μια πρώην πόρνη και νυν ηθοποιό, την Isabella Patterson. Ο Arnold εργάζεται σκληρά  για να προωθήσει την καριέρα της, την ίδια στιγμή όμως την ερωτεύεται και ο συνεργάτης του, Joshua Fleet. Σε όλο αυτό το μπλέξιμο προστίθενται η σύζυγος του Arnold και συμπρωταγωνίστρια της  Isabella  στο θέατρο, Delta Simmons, και η μνηστή του Joshua, Jane Claremont, στο ρόλο της ψυχολόγου.Trivia

-    Οι Olivia Wilde και Brie Larson ήταν αρχικά υποψήφιες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρόλα αυτά o Peter Bogdanovich κατέληξε στην Imogen Poots λόγω προβλημάτων με τον προγραμματισμό.

-    Η ταινία αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως Rated-R από τον MPAA (Motion Picture Associaton of America) χαρακτηρισμός που τελικά όμως αναθεωρήθηκε.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια