Parov Stelar

Οι Ace2Ace και ο Night Knight στο EJEKT Festival 2015

Η αντίστροφη μέτρηση για την Τετάρτη 15η Ιουλίου και το EJEKT Festival 2015 έχει αρχίσει.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

EJEKT FESTIVAL 2015
 
PAROV STELAR BAND
STEVE AOKI
KADEBOSTANY
GLASVEGAS
MOON DUO
ACE2ACE
NIGHT KNIGHT


Η αντίστροφη μέτρηση για την Τετάρτη 15η Ιουλίου και το EJEKT Festival 2015 έχει αρχίσει. Το line-up του φετινού φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο εγχώρια ονόματα που έχουν ξεχωρίσει την τρέχουσα περίοδο: οι Ace2Ace και ο NightKnight θα ανέβουν στις δύο σκηνές της Πλατείας Νερού, μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες Parov Stelar, Steve Aoki,Kadebostany, Glasvegas και Moon Duo.
 
Οι Ace2Ace είναι το νέο μεγάλο act της εγχώριας mainstream dance μουσικής. Το DJ δίδυμο των Johnny Gerontakisκαι MC Steve με τα εξαιρετικά επιτυχημένα Show Me Love Parties τους, γεμίζουν clubs σε όλη την Ελλάδα με χαρακτηριστική άνεση , ενώ ήδη κάνουν σημαντικά βήματα και στο εξωτερικό.
 
Ο Night Knight είναι το όνομα που έχει ξεχωρίσει από την πρόσφατη εσοδεία της ανεξάρτητης rock σκηνής της Αθήνας. Πρόκειται για την προσωπική μπάντα του ντράμερ των Planet of Zeus Σεραφείμ Γιαννακόπουλου. Ο πρώτος δίσκος τους μόλις κυκλοφόρησε, ονομάζεται «God Is A MotherF*cker” και περιέχει εθιστικά κομμάτια όπως τα “Us” και “Set It On Fire”.
 
Το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
30 Ευρώ – early bird tickets (SOLD OUT)
35 Ευρώ
VIP εισιτήρια – 50 Ευρώ (SOLD OUT), 60 Ευρώ  (SOLD OUT), 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ)
 
ΤΑΜΕΙΟ
40 ευρώ
VIP: 90 Ευρώ
 
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 2109636845

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα