Robbie Williams

Τι αναμένουμε να ακούσουμε από το Robbie Williams στο Rockwave Festival 2015;

Ο Robbie θα βγει στη σκηνή σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς θα ακούγεται το "O Fortuna" των Carmina Burana και στο video wall θα γράφει με μεγάλα γράμματα...
Διαβάστηκε φορες
Πολλές καλημέρες!

Αύριο έχουμε τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival, το οποίο φέτος έχει "σπάσει" σε 4 διαφορετικές βραδιές, με απόσταση 20 ημερών περίπου. Θα έλεγα ότι θυμίζει τα "Electron Nights" της Άνωσης, που γίνονταν πριν λίγα χρόνια (2010 και πριν).

Η διαφήμιση που έχει γίνει για την εμφάνιση του Robbie Williams στο Rockwave είναι πολύ μεγάλη κι αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου κακό. Το Σαββατόβραδο αναμένεται πολύς κόσμος στο Terra Vibe. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει τους Black Keys, αλλά θα είναι πολλοί οι μουσικόφιλοι που θα βρεθούν εκεί.

Το Mix Grill και πιο συγκεκριμένα η Ελένη Σουλιώτη και η Ηρώ Μαούνη θα είναι στη Μαλακάσα και θα σας μεταδίδουν λεπτό-προς λεπτό όλα όσα γίνονται εκεί.

Το line-up της ημέρας είναι το εξής:

Robbie Williams Rockwave Festival 2015ROBBIE WILLIAMS
KOVACS
EX GIRLFRIEND’S PERFUME
INCONSISTENCIES


Τι αναμένουμε να ακούσουμε από το Robbie Williams;

Το Rockwave Festival είναι ο 3ος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του πρώην τραγουδιστή των Take That, με τίτλο "Let me Entertain you" (με 13 Ευρωπαϊκούς σταθμούς), μετά το PinkPop Festival (Ολλανδία) και την εμφάνιση στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Ο Robbie θα βγει στη σκηνή σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς θα ακούγεται το "O Fortuna" των Carmina Burana και στο video wall θα γράφει με μεγάλα ροζ γράμματα: "Athens, Am I still Your Son? Then Let me Entertain you!" Η συναυλία θα ξεκινήσει βέβαια με το "Let Me Entertain You" και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πιθανό setlist, ο Robbie Williams μας επιφυλάσσει διασκευές στα "We Will Rock You" (Queen), "I Love Rock 'n' Roll" (Joan Jett), "Bohemian Rhapsody" (Queen) & "I Still Haven't Found What I' m looking for" (U2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 8 τελευταίες εμφανίσεις του, ο Robbie Williams αλλάζει το setlist και μόνο τα τραγούδια που βλέπετε με bold παρακάτω παραμένουν σε κάθε συναυλία του.

Πάμε λοιπόν να δούμε το πιθανό set list της εμφάνισης του στο Rockwave Festival 2015:

Intro: Carmina Burana: O Fortuna

Let Me Entertain You
Rock DJ
Monsoon
Come Undone / I Still Haven't Found What I'm looking for
We Will Rock You / I Love Rock 'n' Roll
The Road to Mandalay
Minnie the Moocher
Swing Supreme
Ignition

She's the One ή Go Gentle
Strong
No Regrets
Candy
Feel
Millennium
Kids
(εισαγωγή με το solo του Whole Lotta Love)

Encore:

Bohemian Rhapsody
Feel ή She's the One
Angels

Να έχουμε ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα