Οι Foo Fighters και πάλι μάχιμοι!

Διαβάστηκε
Οι Foo Fighters φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ξαναγυρίσουν στη σκηνή!Οι Foo Fighters φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ξαναγυρίσουν στη σκηνή! Αρχές του μήνα ο frontman Dave Grohl έσπασε το πόδι του πέφτοντας σε μια συναυλία στη Σουηδία (μάτι!). Αυτό κόστισε ακριβά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους fans του συγκροτήματος  καθώς το group ακύρωσε την υπόλοιπη περιοδεία του, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής τους στο Glastonbury.

Τους Foo Fighters αντικατέστησαν οι Florence And The Machine την Παρασκευη 26/6, που είχαν συμφωνήσει να εμφανιστούν ακριβώς πριν. Ειρωνεία της τύχης.. και η Florence δεν είχε πολύ καιρό που είχε βγάλει το γύψο από το πόδι της (μα πως τα κατάφεραν έτσι;)

Αν και υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες και για την ολοκλήρωση της περιοδείας των Foo Fighters στη Β. Αμερική, το συγκρότημα ανακοίνωσε πως οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν κανονικά.

Η πρώτη τους εμφάνιση χωρίς γύψο θα είναι στη Washington DC το Σάββατο 4 Ιουλίου. Τα νέα τα μοιράστηκαν στο Twitter με το μήνυμα: "Can’t f***ing wait for the 4th!!! See you at home, DC."


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια