Το εξώφυλλο της ταινίας Η Αγχόνη

Τα Προσεχώς: Η Αγχόνη

Διαβάστηκε
Ακόμη μία ταινία τρόμου που βαδίζει στα χνάρια του "The Blair Witch Project"
Το εξώφυλλο της ταινίας Η Αγχόνη


Οι Travis Cluff και Chris Lofing ξανασυνεργάζονται μετά την ταινία μικρού μήκους "Kid HULK" (2011) και μας παρουσιάζουν το "The Gallows". Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, σε σενάριο των δύο σκηνοθετών, γυρισμένη ως πραγματικό βίντεο, τεχνική που έχουμε ξαναδεί παλαιότερα σε ταινίες όπως τα "The Blair Witch Project" (1999) και "[Rec]" (2007). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν υπάρχουν γνωστά ονόματα, αν και ξεχωρίζει η συμμετοχή του ενός εκ των δύο σκηνοθετών, Travis Cluff ως Mr. Schwendiman. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι βασικοί ρόλοι έχουν ακριβώς το ίδια μικρά ονόματα με τους ηθοποιούς. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 23 Ιουλίου με τίτλο "Η Αγχόνη".

Το πόστερ της ταινίας Η Αγχόνη

Υπόθεση:

Είκοσι χρόνια μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα κατά τη διάρκεια μιας σχολικής παράστασης σε μια επαρχιακή αμερικάνικη πόλη, οι μαθητές του ίδιου γυμνασίου ανεβάζουν την ίδια παράσταση για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν στο παρελθόν.Trivia

-  Το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού προήλθε από ανθρώπους που δεν έχουν ξαναεπενδύσει σε ταινίες και είναι ντόπιοι φίλοι των δημιουργών από την κεντρική California. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής τα δικαιώματα αγοράστηκαν από τη Warner Bros.

- Ο ένας εκ των δύο σεναριογράφων/σκηνοθετών, Travis Cluff, είχε συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν του Wipeout, στο επεισόδιο με τίτλο "Super Shorts" όπου μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια