Το εξώφυλλο της ταινίας Self/Less

Τα Προσεχώς: Self/Less

Διαβάστηκε
Ο Θεός δημιούργησε τον Άνθρωπο. Ο Άνθρωπος δημιούργησε την Αθανασία.
Το εξώφυλλο της ταινίας Self/Less


Ο δημιουργός των "The Fall" (2006) και "The Cell" (2000), Tarsem Singh, μας παρουσιάζει φέτος το "Self/Less". Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου, από το οποίο όμως δε λείπουν και στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Ben Kingsley ως γηραιότερο Damian Hale και τον Ryan Reynolds ως Edward/νεότερο Damian Hale. Συμμετέχουν επίσης οι Natalie Martinez, Matthew Goode και Victor Garber. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 6 Αυγούστου.

Το πόστερ της ταινίας Self/Less

Υπόθεση:

Ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος Damian Hale είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζωή του μέχρι τη στιγμή που συναντά έναν εχθρό που δε μπορεί να αντιμετωπίσει, τον καρκίνο. Μόνη του ελπίδα είναι μια ριζική ιατρική διαδικασία κατά την οποία η συνείδησή του μεταφέρεται σε ένα υγιές σώμα. Μετά τη διαδικασία, ο Damian, που πλέον ονομάζεται Edward, ξεκινά μια νέα ζωή στη Νέα Ορλεάνη, αλλά υποφέρει από ενοχλητικές εικόνες/αναμνήσεις. Όσο πιο βαθιά πέφτει στη μυστηριώδη καταγωγή του Edward, ο Damian μαθαίνει πως κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν για να κρατήσει ένα μυστικό.Trivium

-    Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στην ταινία για να μεταφέρουν τη συνείδηση από το ένα σώμα στο άλλο είναι στην πραγματικότητα τροποποιημένοι αξονικοί τομογράφοι.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια