Steve Aoki

7 λόγοι για να πάω σήμερα στο EJEKT Festival 2015

Σήμερα το απόγευμα τα λέμε στο Φάληρο.
Διαβάστηκε φορες
Πολλές καλημέρες σε όλους!

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δεν υπήρχε η κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, σήμερα θα ήταν μια ημέρα γιορτής για τους μουσικόφιλους και δεν θα υπήρχαν άλλες σκέψεις για ψηφοφορίες στη Βουλή κλπ. Το EJEKT Festival έχει κάθε χρόνο κάποιο όνομα το οποίο αξίζει να δεις. Φέτος βέβαια το line-up δεν έχει ένα όνομα όπως ήταν οι Kasabian πέρσι, αλλά θεωρώ ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά πράγματα...

Σήμερα το απόγευμα θα είμαι στο EJEKT Festival για τους εξής 7 λόγους:

  1. Για να στηρίξω ένα Φεστιβάλ, το οποίο κάθε χρόνο έχει ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον όνομα στη σύνθεση του. Φέτος, το ενδιαφέρον μου είναι στον Steve Aoki και τους Glasvegas, χωρίς να υποβαθμίζω τις καλές εμφανίσεις που κάνει γενικότερα ο Parov Stelar (τον έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα).
  2. Γιατί τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στη χώρα μας έχει δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα στο χώρο των συναυλιών και το ρίσκο που λαμβάνεται δεν μπορεί να είναι μεγάλο. Αν θες να συνεχίσεις να έχεις το EJEKT, το Rockwave, το Plissken Festival κλπ, πρέπει να τα στηρίξεις!
  3. Γιατί ο Steve Aoki είναι μεγάλο όνομα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Για να καταλάβετε τη διαφορά του με τα υπόλοιπα ονόματα του Φεστιβάλ, μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση στις Facebook σελίδες τους. Ο Steve Aoki έχει 7,19 εκατομμύρια like και ο Parov Stelar, 931.290 like! Οι Black Keys έχουν 4,4, οι Judas Priest 4,4 κι ο Robbie Williams 4,7 εκατομμύρια like. Δεν είναι τυχαίος ο Αμερικανο-Ιάπωνας!
  4. Γιατί αγαπώ το πρώτο δίσκο των Glasvegas κι ακόμη κι αν θα παίξουν μέρα (στις 7:15 μμ), περιμένω πως και πως να ακούσω το "Geraldine" και το "Daddy's Gone".
  5. Γιατί ο Parov Stelar "παίζει" στα περισσότερα parties μας και η σχεδόν δίωρη εμφάνιση του θα είναι ότι πρέπει για τη σημερινή βραδιά. Καλύτερα να ακούς τα beat του Stelar, από το να ψυχοπλακώνεσαι με τη συζήτηση στη Βουλή...
  6. Γιατί ο Αυστριακός έχει νέο δίσκο, το "The Demon Diaries", το οποίο κυκλοφόρησε την Πρωτομαγιά.
  7. Για το παρακάτω video από την εμφάνιση του Steve Aoki στο Tomorrowland της Βραζιλίας, πριν 2 μήνες:


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του Φεστιβάλ άλλαξε πριν λίγες ημέρες, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας και πήγε στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do. Αυτή βέβαια δεν είναι μια καλή αλλαγή για εμάς, αλλά για σκεφτείτε πως θα αισθανόμασταν αν το Φεστιβάλ δε γινόταν. Πάλι καλά που υπήρχε μεγάλη προπώληση το προηγούμενο διάστημα...

Περισσότερες λεπτομέρειες για το EJEKT παρακάτω:

15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO – ΦΑΛΗΡΟ

 
EJEKT FESTIVAL 2015
 
Το πρόγραμμα του EJEKT Festival 2015 έχει ως εξής:
 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30

17.20 Night Knight
18.15 Moon Duo
19.15 Glasvegas
20.45 Kadebostany
22.05 Parov Stelar
00.20 Ace2Ace
01.15 Steve Aoki

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
35 Ευρώ
VIP εισιτήρια – 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ)
 
ΤΑΜΕΙΟ
40 ευρώ
VIP: 90 Ευρώ
 
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 2109636845


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα