Πάνος Μουζουράκης: Νέο τραγούδι & Συναυλία στις 25/9

Διαβάστηκε
"Στο Βάθος Κήπος" και "Πάνος στο Γκαζόν"!Ένα ολοκαίνουργιο και ολόφρεσκο τραγούδι έχει ξεκινήσει ήδη το μουσικό του ταξίδι εδώ και λίγες βδομάδες. Ο τίτλος αυτού, φωτεινός και αισιόδοξος, περικλείει την απλή καθημερινή ομορφιά αλλά και ελπίδα, σε τρεις μόνο λέξεις: «Στο Βάθος Κήπος».

Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 24 Ιουλίου από την εταιρεία Minos EMI / Universal και έχει κάνει έντονη την παρουσία του στα αυτιά του μουσικού κοινού. Οι στίχοι είναι του δικού μας αγαπημένου συντάκτη Αντώνη Κατσαμά σε συνεργασία με τον Πάνο Μουζουράκη, στον οποίο ανήκουν η μουσική και η ερμηνεία.

Οι λέξεις γίνονται εικόνες και οι εικόνες γίνονται ένα ζωντανό τοπίο. Από την αρχή μέχρι και το τέλος του τραγουδιού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με μια όμορφη και σύντομη ιστορία, όπου το σκοτάδι ηττείται από το φως και η μοναξιά νικιέται από την αγάπη δικών μας ανθρώπων.

Το σκηνικό ενός άδειου και ερημωμένου καφενείου «ανοίγει» το τραγούδι, δημιουργώντας έτσι στη σκέψη του ακροατή την πρώτη εικόνα που μοιάζει κάπως μελαγχολική. Προχωρώντας στο γκρι αυτό τοπίο, όμως, φτάνουμε στο βάθος όπου υπάρχει ο κήπος του καφενείου (ή της ζωής!) κι εκεί όλα αλλάζουν! Το φως, η ομορφιά, οι φίλοι και η ζωντάνια δίνουν τη θέση τους στο άλλοτε κενό μέρος της καρδιάς.

Πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο τραγούδι που εκφράζει την αισιοδοξία, σαν να σου θυμίζει πως στην άκρη του τούνελ υπάρχει πάντοτε η έξοδος μα και το φως. Μέσα από το κομμάτι παρελαύνει παραστατικά μια πληθώρα μουσικών ονομάτων και φίλων του Πάνου που διανθίζει ακόμη περισσότερο τους στίχους, ενώ η μελωδική μουσική που ντύνει τις λέξεις σε ωθεί να το τραγουδήσεις δυνατά και κάνει το ρεφραίν να μείνει κολλημένο στο μυαλό και στην άρθρωσή σου για πολλές μέρες!

Το «Στο Βάθος Κήπος», μα και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια του Πάνου Μουζουράκη, πρόκειται να ακούσουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στη συναυλία με τίτλο «Πάνος στο Γκαζόν» που θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (απόλυτα ταιριαστός ο χώρος με το τραγούδι!)

Τη σχετική του πρόσκληση μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς;

Υ.Γ. Σύντομα και η ανάλογη συνέντευξη!

Τίτλος: Στο Βάθος Κήπος
Μουσική: Πάνος Μουζουράκης
Στίχοι: Αντώνης Κατσαμάς/ Πάνος Μουζουράκης

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια