Τα Καλούδια της ώρας - 0912

Με ανυπομονησία περιμένω το νέο δισκάκι μιας μεγάλης περσόνας της μουσικής, της PJ Harvey με τον John Parish. Το "A woman a man walked by" κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 του Μάρτη. Μπες σήμερα στο Last FM και άκουσε 5 τραγούδια από τη νέα της δουλειά. Ακόμη, μέσα σ' αυτές τις ημέρες βγήκε το video για το 1ο single tου δίσκου "Black Hearted Love" από την Island. Δες το εδώ.

Διαβάστηκε φορες

(01) Με ανυπομονησία περιμένω το νέο δισκάκι μιας μεγάλης περσόνας της μουσικής, της PJ Harvey με τον John Parish. Το "A woman a man walked by" κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 του Μάρτη. Μπες σήμερα στο Last FM και άκουσε 5 τραγούδια από τη νέα της δουλειά. Ακόμη, μέσα σ' αυτές τις ημέρες βγήκε το video για το 1ο single tου δίσκου "Black Hearted Love" από την Island. Δες το εδώ.

(02) Χθες ανακοινώθηκε από το επίσημο site των Green Day ότι ο νέος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου με πρώτο single το "Know your Enemy", το οποίο αναμένεται μέσα στον Απρίλη. Το album θα είναι χωρισμένο σε 3 πράξεις, τις "Heroes and Cons", "Charlatans and Saints" και "Horseshoes and Handgrenades", με διάφορα τραγούδια στην κάθεμια. Αν μπείτε στο Site στην ενότητα των περιοδειών τους, θα δείτε το μήνυμα ότι αναμένεται σύντομα παγκόσμια περιοδεία. Λέτε να τους δούμε στην Ελλάδα ;;; Μακάρι...

(03) Από τις 31 του Μάρτη μέχρι 3 Απριλίου μπες στο Kasabian.co.uk και κατέβασε δωρεάν το νέο κομμάτι των Kasabian "Vlad the Impaler". Ο νέος τους δίσκος λέγεται "West Rider Pauper Lunatic Asylum" και θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Ιουνίου.

Green Day in concert(04) Το ντουέτο της DFA Record's "Still Going" έκανε ένα αρκετά καλό remix στο "Kingdom of Rust", 1ο single από τον επερχόμενο δίσκο των Doves. Κατέβασε το remix δωρεάν εδώ.

(05) Ο νέος δίσκος των Rakes κυκλοφόρησε προχθες στις 23/03 και λέγεται "Klang". Μπες στο ΝME Video kaι δες ένα video, στο οποίο παρουσιάζεται ο δίσκος κομμάτι-κομμάτι από το ίδιο το συγκρότημα. Το 1ο single του δίσκου είναι το "1989" και αν θες μπορείς να το δείς εδώ.

(06) Σύμφωνα με το επίσημο site των Muse ανακοινώθηκε χθες ότι το συγκρότημα θα κάνει μια νέα περιοδεία το ερχόμενο Φθινόπωρο και μάλιστα στην Αμερική θα συνοδεύσει τους U2 σε πολλές συναυλίες τους!!! Αυτά είναι... Για φαντάσου να μπορείς να δεις δύο τόσο δυνατά ονόματα μαζί επί σκηνής... 700 Ευρουδάκια είναι για Η.Π.Α. Τι ψυχή έχουνε...

(07) Μπες στο site του Bruce Springsteen και δες τη συνέντευξη που έδωσε το boss στην εκπομπή "Daily Show", καθώς και τη ζωντανή εκτέλεση του "Working on a dream" σε αυτήν.


Διαβάστε ακόμα