Το εξώφυλλο της ταινίας Ταξίδι στην Αλαμπάμα

Τα Προσεχώς: Ταξίδι στην Αλαμπάμα

Διαβάστηκε
Ο Robert Redford και ο Nick Nolte διανύουν παρέα 2,200 ξεκαρδιστικά μίλια.
Το εξώφυλλο της ταινίας Ταξίδι στην Αλαμπάμα


Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Robert Redford, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ken Kwapis, ο οποίος έχει ασχοληθεί κυρίως με κωμωδίες που δεν έχουν γνωρίσει την αναμενόμενη επιτυχία ("He's Just Not That Into You", "License to Wed"). Ο λόγος για το "A Walk in the Woods", βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Bill Bryson, τον οποίο και ενσαρκώνει ο "γερό-Robert". Στην ταινία, εκτός του Redford, συμμετέχει ο Nick Nolte, καθώς και η βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στο "Howards End" (1992), Emma Thompson. Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται αύριο στις 10 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Ταξίδι στην Αλαμπάμα".

Το πόστερ της ταινίας Ταξίδι στην Αλαμπάμα

Υπόθεση

Ο συγγραφέας Bill Bryson βγαίνει στη σύνταξη. Αντί να ηρεμήσει και να απολαύσει την οικογένειά του, αποφασίζει να περπατήσει το μονοπάτι μήκους 2,200 μιλίων στα Απαλάχια Όρη, μία από τις πιο άγριες και παρθένες ομορφιές της Αμερικής, που εκτείνεται από τη Τζόρτζια έως το Μέιν. Η γαλήνη που τόσο ποθεί να βρει εκεί, όμως, δε θα έρθει ποτέ, όταν ο Bill συμφωνεί να τον συνοδεύσει ο παλιός του φίλος, Katz. Ο Katz πέρασε όλη του τη ζωή ξεγελώντας το νόμο με τη γοητεία του και παίρνει μέρος σε αυτή την περιπέτεια με σκοπό να μην πληρώσει τα αμέτρητα χρέη του. Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας τους έχει πολύ διαφορετική άποψη για την έννοια "περιπέτεια".Trivia

-    Ο Robert Redford συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Nick Nolte, μετά το "The Company You Keep" (2012).

-    Το όνομα του Richard Linklater είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τη σκηνοθεσία της ταινίας, όπως επίσης και αυτό του Larry Charles.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια