Νέο EP από τους The Decemberists: ακούστε το πρώτο τραγούδι "Why whould i know"!

Διαβάστηκε
Το "Florasongs" θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτώβρη.Οι "The Decemberists" ανακοίνωσαν ένα νέο EP με τίτλο "Florasongs", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου και παράλληλα δημοσιοποίησαν το πρώτο τραγούδι με τίτλο "Why whould i know". 


Η πενταμελής μπάντα από το Portland κυκλοφόρησε το έβδομο album της, "What a Terrible World, What a Beautifull World" τον προηγούμενο Ιανουάριο, καταγράφοντας με αυτό την μεγαλύτερη επιτυχία τους και πιάνοντας της 13η θέση στα UK charts. 

Αυτό το EP θα περιέχει 5 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του "Why Whould i Know" και το οποίο θα συνοδεύσουν με ένα μικρό tour στην Αμερική. 

O Colin Meloy, μετά την επιτυχία του τελευταίου τους album, μιλώντας στην εφημερίδα "The Gurardian", δήλωσε: 

"Σε κάποιο σημείο, πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, έτσι ώστε να σιγουρευτείς πως δεν είσαι απλά ο ιμάντας στον κύκλο δίσκος-προώθηση-συναυλία ούτε θα χάσεις την ουσία για την οποία το κάνεις αυτό. Το να έχεις οικογένεια, ένα στεγαστικό δάνειο και ανθρώπους που εξαρτώνται από εσένα για ένα εισόδημα, είναι μια παράξενη αίσθηση και προσωπικά με επηρέασε έντονα. 

Σκέφτομαι: ΟΚ, έχω ένα κοινό που περιμένει πράγματα από εμένα, κριτικές που υπολογίζω περισσότερο από ότι θα έπρεπε, συνομήλικους να κοιτάξω.."

Το EP είναι διαθέσιμο ήδη για παραγγελία στο επίσημο website των The Decemberists  ,ενώ μπορεί κανείς να ακούσει το "Why whould i know" στο Youtube: Οι εικόνες προέρχονται από www.bbc.co.uk και consequenceofsound.net .
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (3)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Florasongs Why whould i know Οκτώβριος 2015
3
What a Terrible World, What a Beautifull World Colin Meloy
2
The Decemberists
9
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια