Machine Head Live In Greece 2015

Λίγα λόγια πριν την μεγάλη μάχη!
Διαβάστηκε φορες
Ήταν καλοκαίρι του 2012 όταν στην metal μέρα του τότε Rockwave εμφανίστηκε ο Ozzy με τους φίλους του (Geezer Butler, Slash, Zakk Wylde , Gus G.).  Εκείνη την ημέρα όμως, εμφανιστήκαν και οι Machine Head. Το live αυτό σημαδεύτηκε από δυο στιγμές: την μεν κακή απόδοση του Πρίγκιπα του Σκότους (ήταν ασθενής) όπου μετριάστηκε από τη μεγάλη πασαρέλα των φιλών του και την καταιγιστική εμφάνιση των Machine Head.

Στην λίγη ώρα που τους αντιστοιχούσε, λόγω του ότι ήταν support στο μεγάλο Ozzy, κατάφεραν όχι απλά να αφήσουν το στίγμα τους αλλά να συζητάμε για ημέρες την εμφάνιση τους. Την πρώτη τους συναυλία στην χωρά μας (αν δεν κάνω λάθος το Δεκέμβριο του 2004 στο Gagarin) δεν είχα καταφέρει να την παρακολουθήσω λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τότε όλοι όσοι είχαν πάει είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.



Τώρα , όμως, με εμπειρία από την τελευταία τους φορά και γνωρίζοντας ότι θα εμφανιστούν μονοί τους, όπως αρμόζει σε ένα πολύ μεγάλο γκρουπ θα τους ευχαριστηθούμε όπως πρέπει. Με σετ άνω των δυο ωρών, με σύνολο 22 κομματιών από όλη τους τη δισκογραφία (όπως έχουν εξαγγείλει) είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ανικανοποίητο. Ειδικά δε, όταν θα ακουστούν κομμάτια από τα τρία τελευταία άλμπουμ και φυσικά το κομμάτι που όλοι συνήθως περιμένουν : το Davidian.

Όλα αυτά τα όμορφα περιμένουμε να τα ζήσουμε καταρχήν στη Θεσσαλονίκη στις 25/9 στο Fix Factory Of Sound και την Αθήνα στις 26/9 (ευχηθείτε μου χρόνια πολλά, ευχαριστώ!) στο Βοτανικός Live Stage .

Θα πέσουν κορμιά!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα