Τα Προσεχώς: The Intern

Τα Προσεχώς: The Intern

Διαβάστηκε
Ο Robert De Niro παρατάει τη βαρετή ζωή του συνταξιούχου για να γίνει ασκούμενος στην εταιρεία της Anne Hathaway.
Τα Προσεχώς: The Intern


Η δημιουργός των "What Women Want" (2000) και "The Holiday" (2006), Nancy Meyers, παρουσιάζει τη νέα της ταινία με τίτλο "The Intern". Πρόκειται για μια κωμωδία σε σενάριο της ίδια της σκηνοθέτιδας, με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Oscar Robert De Niro και Anne Hathaway. Συμμετέχει επίσης η Rene Russo. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου με τίτλο "Ο Αρχάριος".

The Intern

Υπόθεση

Ο Ben Whittaker, ένας 70χρονος χήρος συνταξιούχος, θα επανέλθει στην εργασιακή ενεργό δράση ως ασκούμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία διευθύνει η Jules Ostin. Πολύ σύντομα θα γίνει πολύτιμο μέλος της ομάδας, με τους δυο να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση.Trivia

-    Αρχικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε επιλεγεί η Reese Witherspoon, η οποία όμως τελικά τον απέρριψε, με την Anne Hathaway να την αντικαθιστά.

-    Η Nancy Mayers είχε έρθει σε επαφή με τον Jack Nicholson, πριν τελικά καταλήξει στον Robert De Niro για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

-    Ο Robert De Niro και η Rene Russo εμφανίζονται για τρίτη φορά μαζί σε ταινία. Οι προηγούμενες δύο ήταν στα "The Adventures Of Rocky & Bullwinkle" (2000) και "Showtime" (2002).

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια